Galaxy Note 3 Neo Nasıl Bir Telefon?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Bu telefon hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl bir telefondur?

Yengemin annesi kullanıyor bu telefonu kadın 65 yasında valla:D onda gördüm de note3den pek farkı yok sanki (:

kocaman bi telefon ve kullanmışlığım yok ama şarjı az gidiyormuş.

maria kullanıyo sanırım o daha güzel bilgi verir.

Bayağı büyük ekranı, gayet güzel.
Akıllı telefonların sarji hepsinde az gidiyor zaten.
Şu anki telefonda da az gidiyor. Kamerasını çok beğendim ben. Elimdekine göre bin kat daha net duruyor.

Bayan telefonu gibi durmuyor kaba ve kocaman erkeğe hitap ediyor gibi bence..Ama sonuçta note 3 dür çoğu telefondan üstün..

Bayanlar hiç takmıyor kaba falan. Son model telefonların hepsi büyük.
Dokunmatigi tanıması gayet hızlı.
Bir de kalemi de var, onunla da kullanabiliyosunuz.

Sen telefonu almaya niyet etmişsin ne dersek boş gibi olumsuz düşünceyide olumluya çeviriyorsun hayırlı olsun şimdiden.. :D

telefon mu değiştiriceksin. Lg de tavsiye ederim.

Ben suan kullanıyorum gayet iyi.. ekranida cokta buyuk degil note3 le cok az fark var görüntü olarak. Ama istedgm kilif bulamiyirum o biraz sinir bozucu :p

aldın mı? Hayırlı olsun o vakit. (:

Iki aydır kullanıyorum pek blmiyrm ozelliklerini ogrenincr banada solermisin :p

Bayanlar hiç takmıyor kaba falan. Son model telefonların hepsi büyük.
Dokunmatigi tanıması gayet hızlı.
Bir de kalemi de var, onunla da kullanabiliyosunuz.

Kalemi kullanmak için uygulamalar var ama ben daha hic kullanmadım arada not defterine yazıyorum acil durumlarda: ))
Güzel telefon Güle güle kullan :)

Lahmacun gibi telefon.

Grafikleri, işlemcisi, görüntü kalitesi gayet sağlam.

Kısaca özetlersek o telefonu aldığında bilgisayara yada laptopa gerek duymazsın ekranı büyük ve kullanışlıdır,ekran hassasiyeti piyasadaki telefonların içinde belkide en iyi olanı,ayrıca kalemi çok kullanışlı,şarjının az gitmesi durumunu bilmiyorum fakat öyle bir telefonun fazla şarj yemesi doğal.Kısacası her an elimde bir bilgisayar olsun istiyorsan bu telefon tam anlamıyla o isteğini karşılar.

Geri