Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi Playoff Turundaki Rakibi Juventus Oldu

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Adsız.png

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 1 numaralı turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 play-off turu kura çekimi gerçekleştirildi. Bu kura sonucunda Galataray'ın rakibi İtalyan Juventus takımı oldu.

Eşleşmenin ilk maçı 17/19 Şubat'ta ev Istanbul'da, rövanş maçı ise 24/26 Şubat'ta Torino'da oynanacak.

çok net diyorum, kupa bizim.

Çok yenebileceklermiş gibi Juve gelsin, Juve gelsin. Geldi işte. Köyünüze yollayacak Allahın izniyle Kenan’ım… hfjfjf

Çok yenebileceklermiş gibi Juve gelsin, Juve gelsin. Geldi işte. Köyünüze yollayacak Allahın izniyle Kenan’ım… hfjfjf

drogba ve sneiderli kadromuzla köyüne göndermiştik bunları bir kez daha neden olmasın?

çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik atleticodan nispeten daha kolay bir rakip.

Kadro yapısı sistemleri ve oyun disiplini konusunda atletico Madrid daha önde ve daha zorlu bir rakipti güzel bir kura oldu.

Şayet bu turu geçersek tottenham ya da Liverpool bekliyor olacak orada da umarım liverpoolu çekmeyiz :)

İki ayaklı bir eşleşmede Atleticodansa Juveyi tercih ederim. Kazanmamız zor. Ama imkansız değil.

Atletico gelse imkansızdı.

Yeni transferler yetişip listeye eklersek daha güçlü bir Galatasaray Juventus'u eler.

Juveyi de Kenan' dan dolayı severim. Maşallah takımı sırtlayıp götürüyor ama tek başına değil tabi Osimhen gibi. Mesela gs de Osimhen olmayınca olmuyor. Bakın inanarak söylüyorum cidden olmuyor.

Son Juventus maçını statta izlemiştim. Vayy beee

Geri