-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fenerbahçeli oyuncular sosyal medyada takipten çıkartmışlar kendisini ve başta da Fred çıkartmış.İyi iş. Icardi her yaz g*t göbek salıp geliyor. Arada derdo mod açıyor izin veriyoruz falan. İlk 2 ayı geçirecek, sıkıştığımızda güven verecek santrafor lazımdı bize. Bats iş yapar o konuda.
Galatasaya geldiği içinmi eski bir fenerli olduğu için miBatshuayi adamdır adam…
Adam üç büyükleri küçükten büyüğe doğru gezdi diyelim…Galatasaya geldiği içinmi eski bir fenerli olduğu için mi
haha fener kendini satsa icardiyi alamaz.ee tabi icardi profesyonel değil haklısınProfesyonel futbolcular için oldukça sıradan durumlar ve bu sebeple hiçbir takıma aidiyet hissetmezler.
Normal olan da bu, konserlerde bile en usta, en büyük sanatçı sonlara bırakılır.Adam üç büyükleri küçükten büyüğe doğru gezdi diyelim…
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı:
"Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin."

Serdar azız gibi tanju çolak ve semih yuvakuran gibiAdam üç büyükleri küçükten büyüğe doğru gezdi diyelim…
Alacağınız oyuncunun yedeği kim olacak? Serdar dursun mu ;dbats için geldiğinden beri düşüncemiz çok iyi yedek olduğu ama iyi bir ilk 11 oyuncusu olmadığı yönündeydi. kalmasını isterdim fakat kalmamasını anlıyorum. yaş itibarıyla son iyi sözleşmesiydi ve daha çok parayı vereni seçmesi doğal. galatasaray'ın en büyük ihtiyaçlarından biri icardi'yi yedekleyecek iyi bir forvetti ve bats onlar için biçilmiş kaftan. ihtiyaca binaen kesenin ağzını açmışlardır. fenerbahçe ise ilk 11'e koyacağı bir golcü arıyor ve haliyle parayı orada kullanacak. o yüzden bats konusunda şartların zorlanmadığını düşünüyorum. fener'in önceliği mutlaka kadroda tutmak olsa halihazırda kendi topçusu olan adamı üç yılda birkaç milyon euro için kaptırmaz.
Icardi örneği çok sayıda eski Fenerbahçeli oyuncu için de geçerli ancak sonuçta hiçbir profesyonel futbolcu, herhangi bir takıma bağlılık hissetmez yoksa kariyerini yok etmiş olur.haha fener kendini satsa icardiyi alamaz.ee tabi icardi profesyonel değil haklısın![]()