-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sporun içine ettiler yöneticiler ve etrafındakiler. Ateş olmayan yerde duman çıkmaz. Konuya özelde değil genelde bakmak gerek, hiç kimse masum değil. Ülkede spor böyle yürüyor malesef.Durup dururken ne gerek var böyle bir ifadeye?
Ali Koç'un dün maç öncesi verdiği röportajdan dolayı olabilir mi?Hemen GS olunca saldırmaya başlıyorsunuz..Durup dururken ne gerek var böyle bir ifadeye?
Ne diyor o reportajda ben bulup okuyamadım, ben ateş olmayan yerde duman çıkmaz derken bu tür reportajları, söylemleri,..... ima ettim.Ali Koç'un dün maç öncesi verdiği röportajdan dolayı olabilir mi?Hemen GS olunca saldırmaya başlıyorsunuz..
ali koç'un maç günü yaptığı açıklama. lig başlamamış, rakiple münakaşaya gireceğin hiçbir durum yok. neden? artık iş futbolu aşıyor.
İlk defa bir spor konusunda sana katılıyorum. Milli maç günü “Patalojik vaka başkan, örgüt kırıntısı hoca.” diyerek renk davası yapanlar için de geçerli değil mi söylediklerin?Yine kudurmuşlar. Niye acaba? Milli takımda renk davası güden vatan hainidir.
Burada milli maça yönelik değil kulübe yönelik bir söylem. Dursun ile Okan'nın milli takımla alakası yok.İlk defa bir spor konusunda sana katılıyorum. Milli maç günü “Patalojik vaka başkan, örgüt kırıntısı hoca.” diyerek renk davası yapanlar için de geçerli değil mi söylediklerin?
I ıh. Söz konusu Fenerbahçe olunca objektif olamıyorsun. Gidiyom ben.Burada milli maça yönelik değil kulübe yönelik bir söylem. Dursun ile Okan'nın milli takımla alakası yok.
İlgisi yok. Kendi takımını güzel bir maç sonrası atılan tweetin saçmalığı konusunda eleştirmelisin.I ıh. Söz konusu Fenerbahçe olunca objektif olamıyorsun. Gidiyom ben.
Madem öyle Aziz Yıldırim'da aynısını Acun için söylüyor. Yani diyorsunki yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanı Bankadıyız. Biraz objektif olun lütfen.Burada milli maça yönelik değil kulübe yönelik bir söylem. Dursun ile Okan'nın milli takımla alakası yok.
İki kulüp başkanını bir yemekte bir araya getirmek gerekiyor yoksa Ali Koç ile devam edilecekse yine yeni sezonda gerginlikler kaçınılmaz olacaktır.
www.forumsal.net
Nyse, bizim başkan da Koç Ali'in saçmalasına istinaden o meajı vermiş. Yani delinin birisi kuyuya taşı atıyor ve ondan sonra çabala çıkarmaya. Koç Ali'ye sus demezseniz daha çok olaylar olacak.@melnur,
Ali Koç'un ne dediğinden haberim yoktu ancak olsaydı da söyleyeceklerim baştan belli ve daha önce de çok defa yazdığım üzere, iki kulüp başkanının atışmalarını sürekli olarak oyunculara ve taraftara yansıtmalarını doğru bulmuyorum. Bu sorunları kendi aralarında konuşup çözmezlerse yine gergin bir sezon yaşanacak demektir.
Dursun Özbek'ten Ali Koç'un teklifine ret
Kalamış'ta yaşanan olaylar sonrası Ali Koç'un Galatasaray armasını yenileme teklifi ve Dursun Özbek'in tepkisi gündeme oturdu. Ali Koç’un Faruk Ilgaz Tesisleri’nde genel kurul üyeleriyle gerçekleştirdiği buluşma, bitişikteki Galatasaray’ın Kalamış Tesisleri’ndeki şampiyonluk kutlamasıyla...www.forumsal.net