Galatasaray'dan milli maç sonrası imalı paylaşım

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durup dururken ne gerek var böyle bir ifadeye?

Durup dururken ne gerek var böyle bir ifadeye?
Sporun içine ettiler yöneticiler ve etrafındakiler. Ateş olmayan yerde duman çıkmaz. Konuya özelde değil genelde bakmak gerek, hiç kimse masum değil. Ülkede spor böyle yürüyor malesef.

Aynen. Hep o ergen Ali yüzünden. Dedim ben bu adam sadece fenere değil dünyaya zarar veriyor diye

Ali Koç'un dün maç öncesi verdiği röportajdan dolayı olabilir mi?Hemen GS olunca saldırmaya başlıyorsunuz..
Ne diyor o reportajda ben bulup okuyamadım, ben ateş olmayan yerde duman çıkmaz derken bu tür reportajları, söylemleri,..... ima ettim.

ali koç'un maç günü yaptığı açıklama. lig başlamamış, rakiple münakaşaya gireceğin hiçbir durum yok. neden? artık iş futbolu aşıyor.

Sen "Patalojik vaka başkan, örgüt kırıntısı hoca..." de ve sonra da masumu oyna ve @Lefty"de gelsin burada masum masum "durup dururken ne gereği vsr bu ifadeye" desin. Keşke bunu Koç Ali söylerken deseydin bugün daha değerli olurdu o sözlerinin sayın @Lefty .
Koç Ali bay Recep gibi ötekileştirerek, düşman yaratarak, rakiplerine üst perdeden konuşarak ve așağılayarak koltuğunu pekiştiriyor. Bunun Fenerbahçeye ne kadar fayda sağlayacağını bugün ülkenin geldiği noktadan bakarsanız görürsünüz.

Son düzenleme:
Yine kudurmuşlar. Niye acaba? Milli takımda renk davası güden vatan hainidir.

Yine kudurmuşlar. Niye acaba? Milli takımda renk davası güden vatan hainidir.
İlk defa bir spor konusunda sana katılıyorum. Milli maç günü “Patalojik vaka başkan, örgüt kırıntısı hoca.” diyerek renk davası yapanlar için de geçerli değil mi söylediklerin?

İlk defa bir spor konusunda sana katılıyorum. Milli maç günü “Patalojik vaka başkan, örgüt kırıntısı hoca.” diyerek renk davası yapanlar için de geçerli değil mi söylediklerin?
Burada milli maça yönelik değil kulübe yönelik bir söylem. Dursun ile Okan'nın milli takımla alakası yok.

Ali Koç, mevcut TFF ile birlikte Türk futbolunun başına gelmiş en büyük kötülüklerden birisi. Geçmişte kötü başkan, kötü yönetici, kötü yönetim vs. gördük ama onların kötülüğü yaptıkları işi becerememekten ileri geliyordu ama Ali Koç dümdüz kötü. Hem de her anlamda. Sebebi de Aziz Yıldırım'ın o televizyon yayınında bir konu üzerine söylediği "Sen Koç'sun sıyrılırsın" demesinde saklı. Can Bartu, Lefter, Metin Oktay, Seba, Özhan Canaydın gibi eylem ve söylemleriyle rekabeti ve rakibini her anlamda yüceltmiş sportif figürlerden Ali Koç'a düşmek kahrecidi. Futbolumuzun Ali Koç'a, Dursun Özbek'e Ahmet Nur Çebi'lere falan gerilemesi de bir o kadar kahredici. Galatasaray olmadan Fenerbahçe'nin ne ehemmiyeti var? Aynı şey aksi için de geçerli. Rambo Okan'ın dahi kolaylıkla idrak edebileceği bu hususu neredeyse Ahmet Ercanlar ayarındaki Ali Koç ayırt edemiyor. Sonuç olarak Galatasaray haklı ve doğru bir paylaşım yapmış. Umarım bu çizgide devam eder.

Burada milli maça yönelik değil kulübe yönelik bir söylem. Dursun ile Okan'nın milli takımla alakası yok.
Madem öyle Aziz Yıldırim'da aynısını Acun için söylüyor. Yani diyorsunki yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanı Bankadıyız. Biraz objektif olun lütfen.

@melnur,

Ali Koç'un ne dediğinden haberim yoktu ancak olsaydı da söyleyeceklerim baştan belli ve daha önce de çok defa yazdığım üzere, iki kulüp başkanının atışmalarını sürekli olarak oyunculara ve taraftara yansıtmalarını doğru bulmuyorum. Bu sorunları kendi aralarında konuşup çözmezlerse yine gergin bir sezon yaşanacak demektir.

İki kulüp başkanını bir yemekte bir araya getirmek gerekiyor yoksa Ali Koç ile devam edilecekse yine yeni sezonda gerginlikler kaçınılmaz olacaktır.

@melnur,

Ali Koç'un ne dediğinden haberim yoktu ancak olsaydı da söyleyeceklerim baştan belli ve daha önce de çok defa yazdığım üzere, iki kulüp başkanının atışmalarını sürekli olarak oyunculara ve taraftara yansıtmalarını doğru bulmuyorum. Bu sorunları kendi aralarında konuşup çözmezlerse yine gergin bir sezon yaşanacak demektir.

Nyse, bizim başkan da Koç Ali'in saçmalasına istinaden o meajı vermiş. Yani delinin birisi kuyuya taşı atıyor ve ondan sonra çabala çıkarmaya. Koç Ali'ye sus demezseniz daha çok olaylar olacak.

Geri