Galatasaray’da Barış Alper Krizi, Son İdmana da Katılmadı

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
KHZWZQf.md.jpg

NEOM'dan gelen dev teklifi kabul eden Barış Alper Yılmaz, Kayserispor maçı öncesi son idmana da katılmadı. Milli futbolcu Kayserispor maçının kadrosunda yer almazken, Galatasaray Kulübü'nden "kardo dışı" iddialarıyla ilgili açıklama geldi.

Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz krizi büyüyor.

Suudi Arabistan ekibi NEOM’un dört yıllık toplamda 50 milyon doları aşan teklifini kabul eden milli futbolcu, Kayserispor maçı öncesi yapılan son idmana da katılmadı.

Barış Alper ise kulübün bu tutumundan rahatsız ve transfer konusunda kesin bir karar verilmesini bekliyor. Oyuncunun, teklifin kabul edilmesini istediği ve bu nedenle antrenmanlara çıkmadığı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi ise milli futbolcuyu satmayı kesinlikle düşünmüyor. Yönetim, çift haneli maaş talep eden Barış Alper için yeni sözleşme görüşmeleri yapmayı planlıyor. Oyuncunun Kayserispor deplasmanı kafilesinde yer almaması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, NEOM’dan gelen yüksek teklifi reddetti. Galatasaray'ın bonservis beklentisinin 50 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Barış Alper ise kulübün bu tutumundan rahatsız ve transfer konusunda kesin bir karar verilmesini bekliyor. Oyuncunun, teklifin kabul edilmesini istediği ve bu nedenle antrenmanlara çıkmadığı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi ise milli futbolcuyu satmayı kesinlikle düşünmüyor. Yönetim, çift haneli maaş talep eden Barış Alper için yeni sözleşme görüşmeleri yapmayı planlıyor. Oyuncunun Kayserispor deplasmanı kafilesinde yer almaması bekleniyor.

Alınan bilgiye göre; Barış Alper için kadro dışı bırakılma gündemi bulunmuyor.

Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerde oyuncunun geleceği ve yeni sözleşme detayları masaya yatırılacak.

KAYNAK

ben bu çocuğu seviyorum ya
menajerden uzaklaşıp yanlış yola sapmaktan kurtulur inşallah

E demediniz mi tarihe geçti. Sen tarihe gecsen idmana mi çıkarsın

Futbolun en zor taraflarından biri de bu ve kalmak isteyen kalamıyor, gitmek isteyen bir türlü gidemiyor...

Fiyatını artırmak için osiyi icardiyi çıkarmayıp lavuğu forvet oynatıp parlatırsan olacağı bu.
Kimse Galatasaraydan büyük değildir.Haddini bilecek.Bilmiyorsa da gerekirse yedek kalacak.

Fiyatını artırmak için osiyi icardiyi çıkarmayıp lavuğu forvet oynatıp parlatırsan olacağı bu.
Kimse Galatasaraydan büyük değildir.Haddini bilecek.Bilmiyorsa da gerekirse yedek kalacak.
rakipler şu olaya seviniyor, ileride belki de biz gelecek diye bir umut içerisine giriyor. hiçbir zaman bizi anlayamayacaklar, galatasaray kulübünün ve taraftar profilinin yanına bile yaklaşamayacaklar. bir yanlış yapıldıysa başarılı olsa bile kulüp ve taraftar tarafından bileti kesiliyor.

bunu hatırlatmakta fayda var.

50 iyiymiş
hemen git
eskileri evladımız falan filan diye kandırıyorlardı

rakipler şu olaya seviniyor, ileride belki de biz gelecek diye bir umut içerisine giriyor. hiçbir zaman bizi anlayamayacaklar, galatasaray kulübünün ve taraftar profilinin yanına bile yaklaşamayacaklar. bir yanlış yapıldıysa başarılı olsa bile kulüp ve taraftar tarafından bileti kesiliyor.

bunu hatırlatmakta fayda var.

rakipler dediğin Bayern falan mı inş Beşiktaş Fener gibi takımları demiyorsun rakip olarak

fener muşsporla oynayıp beraber kalsa taraftarı bizim daha çok kornerimiz var diye mutlu oluyor xd
adamlar akpli dayılar gibi hakem diyor şike diyor var diyor penaltı diyor ali koç bizi yönetemiyor diyemiyor xd
Allah eksikliğini göstermesin Ali Koç ve Mourinhonun gardaşım.

Bizim boşanma davalarına döndü. Boşanmalar kabul ediliyor ama mal paylaşımından uzayan dosya gibi.

Satmayın oynatmayında formu düşünce 2. Ligde oynar artık. Galatasaray adamın futbol hayatını bitirir.

Galatasaray kindir.

KÖPEK gibi ÖZÜR dileyeceksin ve seni bu taraftar unutmayacak.

yiğidim aslanım şu menajer bozuntusundan da kurtulursun inşallah

IMG_3917.jpeg

Geri