Galatasaray'a Osimhen şoku: Napoli ilk teklifi reddetti!

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Hahahha geseliler de aidiyet diyordu sjldjfjfj

Ocak ayından sonra chelsea demiştim hala diyorum ama Manu da kancayı atmış gibi görünüyor.
Galatasaray bu parayı ödemez bir futbolcu için.

Senin mi? Yok, böyle bir iddiada bulunmadın. BYD fabrika açarsa etekli fotoğraf atacağım demiştin.:)

Yoksa yeni iddia mı bu?
Hatırlamıyorum işte böyle bi iddia. Ama keşke bulunsaymışım. Nasıl olsa alamazlar

Fenerbahçe Oshimenin sağ ayağını almak istiyormuş.

Hatırlamıyorum işte böyle bi iddia. Ama keşke bulunsaymışım. Nasıl olsa alamazlar
Tabii ki alamazlar. Yıldız futbolcuların kariyer planı çok başkadır ve her an sakatlık ile futbola veda etme riskleri var. Bu sebeple bir an önce kendisine en çok imkan tanıyan takıma yönelecektir.

Napoli'den Osimhen için transfer açıklaması

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Vitor Osimhen için transfer açıklaması geldi.

Napoli Sportif Direktörü Giovanni Manna, Nijeryalı yıldız için teklif almadıklarını açıkladı.

"Kimse bizi aramadı"

Manna, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Şu anda bu konuyu konuşmaya gerek yok. Sezon sonunda onunla ilgili konuşabiliriz. Ancak Osimhen'in ocakta başka bir takıma transferi teknik olarak mümkün ama kimse bizi aramadı" ifadelerini kullandı.

Sezon sonuna kadar Galatasaray'da
Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Osimhen'e Juventus, Manchester United, Arsenal, Chelsea ve PSG gibi dev takımların ilgisi var. Başarılı forvet, ilgiye rağmen sezonu Galatasaray'da tamamlamaya kararlı.

Osimhen'in Galatasaray'daki performansı

Galatasaray'ın da bonservisini almayı düşündüğü ve bu doğrultuda özellikle sponsor hamleleri yaptığı Osimhen, şu ana kadar sarı-kırmızılılarda 12 maça çıktı ve 9 gol, 5 asistlik performans ortaya koydu.

Osimhen için ocak ayında ayrılık iddiası da gündeme gelirken, Nijeryalı golcü Galatasaray'da mutlu olduğunu ve sezonu sarı-kırmızılılarda tamamlamak istediğini dile getirmişti. (Sporx)

Kaynak

Geri