Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiçbir zaman kendisinde hata aramıyor. Her zaman suçlu bir başkası. Açıkçası ben hiçbir gs’linin Eren olsa çok farklı bir maç olurdu dediğine de pek ihtimal vermiyorum.
Bir de milli takıma oyuncu veriyormuş o da kötü etkiliyormuş. ŞL’de milli takımlara oyuncu veren tek takım kendisi sonuçta : ddbekleseydiniz şl bitseydi erenimi öyle alsaydınız
yahu sen eren üzerine mi kurdun oyununu hahaha![]()
kdsfjkldjfkldklkldklkfdlkkld napalımmmm Okannnnn'cımmmm vermeyelim mi?Bir de milli takıma oyuncu veriyormuş o da kötü etkiliyormuş. ŞL’de milli takımlara oyuncu veren tek takım kendisi sonuçta : dd
Bu sane gibi oyuncular böyle macları kurtarmayacakta neyi kurtaracak yoSun hnm.... Hiç mi orta acmazsın.. Topu alıyor orta sahadan dikine gidiyor nereye gidiyon allahın cezası.... Mac başlamadan inşallah sara karnını doyurmuştur dedim ama aklı yemekhanedeki yemeklerde kalmış... Ben evde ondan daha cok adım attım.......miskin ya....@Anna Karenina gördümmmm gel yorumla annamm:p
Bir takım tuhaflıklar : dddkdsfjkldjfkldklkldklkfdlkkld napalımmmm Okannnnn'cımmmm vermeyelim mi?
Milli değerlerini kaybetmiş![]()
1 maç oynayınca geselilerin çoğu saneeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa adam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... sonunda açıldı beeeeeee dediklerinden bunlar annacım:pBu sane gibi oyuncular böyle macları kurtarmayacakta neyi kurtaracak yoSun hnm.... Hiç mi orta acmazsın.. Topu alıyor orta sahadan dikine gidiyor nereye gidiyon allahın cezası.... Mac başlamadan inşallah sara karnını doyurmuştur dedim ama aklı yemekhanedeki yemeklerde kalmış... Ben evde ondan daha cok adım attım.......miskin ya....
Tamam ben gömeyim sen gömünce zoruma gidiyor skjjj1 maç oynayınca geselilerin çoğu saneeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa adam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... sonunda açıldı beeeeeee dediklerinden bunlar annacım:p
kdfjodld bizimle çok uğraşıyor geseliler annacığımmmm ama kendileri yenilince sus pus:dTamam ben gömeyim sen gömünce zoruma gidiyor skjjj
No Pasaran ile gidin fener feneroviç macına yorum yapın slkjj
Doğru haklısın yosuncum...kdfjodld bizimle çok uğraşıyor geseliler annacığımmmm ama kendileri yenilince sus pus:d