Galatasaray - Union Saint-Gilloise (0-1)

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
icardi ve ilkay oyunda yok. şu maç şu kadromuzla bile alınmayacak bir maç değil. puan bırakırsak yazık olur.

Dakka otuz civarında 4.74 den ikinci yarı kg var ..

4.36 dan da dep 1,5 üst canlıdan ufak attık..

Yedek kulübeside mübarek şampiyonlar ligi gibi bakalım ikinci yarı 70 den sonra ne olacak..

mümkünse 2,5 üst e kadar gitsin lütfen

orta sahadan Sane ileri çıkarken pas verdiği oyuncuyu göremedim
adam Saneye döneceğine geri pas verdi
orada gol yiyeceğimizi anladım
top döndü dolaştı kaleye geldi
tebrik ederim

bu maç dönmez, geçmiş olsun.

Galatasaray ne kadar dağınık, orta saha bitik, İlkay ve icardi yürüyor, sane her topu eziyor. Yok mu başka topçu koca kulüpte.
Okan nasıl değişiklik yapmıyor hâlâ, tore ve sallai dışında oyun oynayan yok.
Barış denilen adamın her pozisyonda kurşun yemiş gibi atlaması da komik :)
Okan Buruk için ilk gün dediğim şeyin arkasındayım, Galatasaray hocası değil.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Union Saint-Gilloise mağlubiyetinin ardından konuştu:

"Kendi açımızdan baktığımızda ilk yarı biraz daha üretken olabilirdik. Çok acele kararlar verdik. İkinci yarı bunu biraz daha düzelttik. Yediğimiz golde 9 tane oyuncumuz ceza sahası içerisinde. Herkesin topa odaklandığı, rakipten çok alanı koştuğu bir pozisyon... Yediğimiz gol üzücü, rakibi daha da güçlendirdik."

Hiçbir zaman kendisinde hata aramıyor. Her zaman suçlu bir başkası. Açıkçası ben hiçbir gs’linin Eren olsa çok farklı bir maç olurdu dediğine de pek ihtimal vermiyorum.

Hiçbir zaman kendisinde hata aramıyor. Her zaman suçlu bir başkası. Açıkçası ben hiçbir gs’linin Eren olsa çok farklı bir maç olurdu dediğine de pek ihtimal vermiyorum.

bekleseydiniz şl bitseydi erenimi öyle alsaydınız:D:D:D:D
yahu sen eren üzerine mi kurdun oyununu hahaha:D

bekleseydiniz şl bitseydi erenimi öyle alsaydınız:D:D:D:D
yahu sen eren üzerine mi kurdun oyununu hahaha:D
Bir de milli takıma oyuncu veriyormuş o da kötü etkiliyormuş. ŞL’de milli takımlara oyuncu veren tek takım kendisi sonuçta : dd

Bir de milli takıma oyuncu veriyormuş o da kötü etkiliyormuş. ŞL’de milli takımlara oyuncu veren tek takım kendisi sonuçta : dd
kdsfjkldjfkldklkldklkfdlkkld napalımmmm Okannnnn'cımmmm vermeyelim mi?
Milli değerlerini kaybetmiş:D

@Anna Karenina gördümmmm gel yorumla annamm:p
Bu sane gibi oyuncular böyle macları kurtarmayacakta neyi kurtaracak yoSun hnm.... Hiç mi orta acmazsın.. Topu alıyor orta sahadan dikine gidiyor nereye gidiyon allahın cezası.... Mac başlamadan inşallah sara karnını doyurmuştur dedim ama aklı yemekhanedeki yemeklerde kalmış... Ben evde ondan daha cok adım attım.......miskin ya....

Bu sane gibi oyuncular böyle macları kurtarmayacakta neyi kurtaracak yoSun hnm.... Hiç mi orta acmazsın.. Topu alıyor orta sahadan dikine gidiyor nereye gidiyon allahın cezası.... Mac başlamadan inşallah sara karnını doyurmuştur dedim ama aklı yemekhanedeki yemeklerde kalmış... Ben evde ondan daha cok adım attım.......miskin ya....
1 maç oynayınca geselilerin çoğu saneeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa adam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... sonunda açıldı beeeeeee dediklerinden bunlar annacım:p

1 maç oynayınca geselilerin çoğu saneeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa adam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... sonunda açıldı beeeeeee dediklerinden bunlar annacım:p
Tamam ben gömeyim sen gömünce zoruma gidiyor skjjj
No Pasaran ile gidin fener feneroviç macına yorum yapın slkjj

Tamam ben gömeyim sen gömünce zoruma gidiyor skjjj
No Pasaran ile gidin fener feneroviç macına yorum yapın slkjj
kdfjodld bizimle çok uğraşıyor geseliler annacığımmmm ama kendileri yenilince sus pus:d

kdfjodld bizimle çok uğraşıyor geseliler annacığımmmm ama kendileri yenilince sus pus:d
Doğru haklısın yosuncum...
Bu bjk bizle berabere kalıp macı 3 2 fbye vermemeliydi... 10 kişi kalınca hemen mi macı verdiniz.. Hiç mi defans yapmadınız ya... Orkunu gönderin buradan serdar adalıya sesleniyorum..... Elini masaya vur slkjj

Geri