Yıl dönümünü kutlayacakları bir kupa yok da ondan.Siz niye davet edemiyorsunuz Bekir İrtegünü, Uğur Boralı, Zafer Biryolu? Aynı sebep.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yıl dönümünü kutlayacakları bir kupa yok da ondan.Siz niye davet edemiyorsunuz Bekir İrtegünü, Uğur Boralı, Zafer Biryolu? Aynı sebep.
25. şampiyonluk posterinde kendisine de yer bulur mu acaba, emekleri çok deniyor çünkü <3
Sözcünün haberi ;
Valla sözcü'de direkt karşıma bu haber çıktı. Haberi görür görmez surat ifadem değişti : ddRahat birak adamlari( saka diyorumm kurcalamaya devammm)![]()
Bulaş onlar acimaz hanxnmdxValla sözcü'de direkt karşıma bu haber çıktı. Haberi görür görmez surat ifadem değişti : dd
Ben napiyim,bulaşmayayım diyorum durmadan bir şey çıkıyor : ddd
Hayret angie gelip bomboş bir random atmamış daha hahahhaEkli dosyayı görüntüle 111375
Ekli dosyayı görüntüle 111376
Yoo gayet de her takım kadar Fenerbahçe de kirli bu meselelerde. Önce iğneyi kendimize sonra çuvaldızı başkasına batırıyoruz.
Kabullendim artık, yapacak bir şey yok.Hayret angie gelip bomboş bir random atmamış daha hahahha
Şaka maka Beşiktaş iyi toparladı @No Pasaran 10-12 yıla 2.lik geliyor gibi duruyor. Sıkı çalışın samsunu geçin
@Lefty e de acil 1 kasa soda, hazımsızlık zor :d