Galatasaray, UEFA Kupası'nın yıldönümü için kulüp efsanelerini tesise davet etti

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yuh ne ara geçmiş 25 yıl. Hoş, 2000 den sonrası bana da ışık hızında geçti hiçbir şey anlamadım ama gs nin 25 yıl önce kaldırdığı kupayı sanki dün gibi almış olmasının sebebi hemen hemen her yıl bir kupa kaldırıyor olması, sürekli kaldırıp duruyorlar, terbiyesizler ! bi durun da her sene kaldırmayın bari. Kaldıran var kaldıramayan var.

İçlendim bak gidip filtre kahve demleyeyim bir fincan kupamı kaldırayım, ne de olsa Fenerliyim jkljgklfjl

En azından başlangıç oldu, elli yılın sonunda yeni bir kutlama daha yaparsınız olur biter.:)

Son düzenleme:
25. şampiyonluk posterinde kendisine de yer bulur mu acaba, emekleri çok deniyor çünkü <3

Sözcünün haberi ;

Neden hep gs kupa aliyor yav? Fener falan neden alamiyor?

Ekli dosyayı görüntüle 111375

Ekli dosyayı görüntüle 111376

Yoo gayet de her takım kadar Fenerbahçe de kirli bu meselelerde. Önce iğneyi kendimize sonra çuvaldızı başkasına batırıyoruz.
Hayret angie gelip bomboş bir random atmamış daha hahahha

Şaka maka Beşiktaş iyi toparladı @No Pasaran 10-12 yıla 2.lik geliyor gibi duruyor. Sıkı çalışın samsunu geçin

@Lefty e de acil 1 kasa soda, hazımsızlık zor :d

Hayret angie gelip bomboş bir random atmamış daha hahahha

Şaka maka Beşiktaş iyi toparladı @No Pasaran 10-12 yıla 2.lik geliyor gibi duruyor. Sıkı çalışın samsunu geçin

@Lefty e de acil 1 kasa soda, hazımsızlık zor :d
Kabullendim artık, yapacak bir şey yok.:)

Şampiyonluğunuzu ve 5 yıldızınızı tebrik ederim. Bu saatten sonra yeni bir Avrupa Kupası bekliyoruz yoksa 25 yılda bir yıldönümü kutlaması ile olacak iş değil.:)

Geri