Galatasaray, UEFA Kupası'nın yıldönümü için kulüp efsanelerini tesise davet etti

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Siz önce efsanelerizi bi toplayıp yıldönümü kutlamanızı yapın da, sonra beraber kutlama yaparız. Ama bütün efsanelerinizi toplayacaksınız ha :d
dediğim gibi bizde efsane çok, bize yeter. fetöcü arif ve hakan'ı ne çok seviyorsunuz, diinizden düşmüyor. özlediniz diye çağıracak halimiz yok.

dediğim gibi bizde efsane çok, bize yeter. fetöcü arif ve hakan'ı ne çok seviyorsunuz, diinizden düşmüyor. özlediniz diye çağıracak halimiz yok.
Adjfkslal bizim değil sizin efsaneniz. Niye çağırmıyorsunuz kardeşim efsanelerinizi? Hayırdır bi sıkıntı mı var :d

Adjfkslal bizim değil sizin efsaneniz. Niye çağırmıyorsunuz kardeşim efsanelerinizi? Hayırdır bi sıkıntı mı var :d
Neyse ki Ümit Karan yetişebiliyor. O da geçen hafta hapse gir çık yaptı <3
: ddd

Hakan’ın ve Arif’in günahı Bekir İrtegünden, Uğur Boraldan, Zafer Biryoldan daha iyi futbolcu olması mıydı?
Bir günahı yoktu niye kaldırdınız fotolarını niye davet edemiyorsunuz? :d

@HosgeldinHarunAbi kanka sen fenerlilerle baş edemezsin bak bekiri uğuru konuşmadan sözü yine çevirmiş
son zamanlarda futbol konularına bu yüzden detaylı yazmıyorum
adamlar öyle bir yazıyor ki sanki kendi futbolcusu yöneticisi fetöcü değilmiş gibi
çok güzel evirip çeviriyolar
bence sen de kendini yorma :d

@HosgeldinHarunAbi kanka sen fenerlilerle baş edemezsin bak bekiri uğuru konuşmadan sözü yine çevirmiş
adamlar öyle bir yazıyor ki sanki kendi futbolcusu yöneticisi fetöcü değilmiş gibi
Ahahahha yapma yapmaaa. Baş edilemeyen bir Galatasaraylı olarak sen yapma bunuuu :d

IMG_7213.jpeg

IMG_7214.jpeg

Yoo gayet de her takım kadar Fenerbahçe de kirli bu meselelerde. Önce iğneyi kendimize sonra çuvaldızı başkasına batırıyoruz.

Kavga etsenize:D
Meyve ve sut ara öğünümle izlim:)
arkadaslar-bugun-kavga-yok-mu_2130576.jpg

Yeni kupa alamayınca 25 yıl sonra kutlama yapma fikri kimden çıktıysa tebrik ederim.:)

Malum takımdanda davet etselerdi sevinsin garibanlar 11 yıldır kupa yüzü görmediler

kulüp sırf etkinlik olsun, herkes bir araya gelsin diye kutlama yapıyor ama artık yenisi lazım. sürekli 25 yıl önceki başarıyı kutlamak istemiyorum.

Geri