Galatasaray, UEFA Kupası'nın yıldönümü için kulüp efsanelerini tesise davet etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kulübün yarısı kırmızı bültenle aranıyor, kimi çağıracaklar ki a…

Galatasaray, UEFA Kupası'nın yıldönümü için kulüp efsanelerini tesise davet etti

hacı senin galatasaray klübü ile alıp veremediğin nedir tam olarak? her galatasaray ile ilgili yaptığın paylaşım / yorum kışkırtma amaçlı. sen düzgün bir insansın boşu boşuna bu toplara girip antipati toplama bence.

hacı senin galatasaray klübü ile alıp veremediğin nedir tam olarak? her galatasaray ile ilgili yaptığın paylaşım / yorum kışkırtma amaçlı. sen düzgün bir insansın boşu boşuna bu toplara girip antipati toplama bence.
Tamamen mizah bro, sen gülmeyebilirsin ama @scope ve @Plesk çok eğleniyor : dd

fenerbahçe beşiktaş derbisini izlemiyorum, bu akşamı kendime ayırdım diyor kalkıp her türlü galatasaray haberinin içerisinde yer alıyor.
merak etme bizde efsane çok.

Güzel bir organizasyon olacaktır. Belki de kupası olmayanlara gözdağı veriliyordur. İyi mi oluyor bana göre olmuyor. İşin içine artık aşağılama giriyor bu şekilde. Eee ne yapalım şimdi 11 senedir şampiyon olamıyorlarsa, kupaları yoksa. Gidip lig kupası yetmiyor gibi nikah tazeler gibi Uefa kupasını tekrar kaldırmak hoş değil. Diğer bir husus da fetöden Firar olanları( toplamda 2 kişi) tabiki çağırmayacaklardır. Düşüncesi bile saçma olur. Tabi iş fetö muhabbetine girerse diğer kulüplerin Galatasaray’dan fazla futbolcuları fetöden yaftalanmıştı.

Kolay rakiplere denk geldikleri halde, yenisini kazanamayacaklarını anlayınca '25 yıl' önceki başarının kutlamasını yapmaya karar vermişlerdir.

La saçmalamayın. Fener’e de bi dünya konu açılıyor. Kışkırtma amaçlı diyip kapattıralım mı? Şampiyon olamıyoruz. E sizin de efsanelerinizin yarısı fetöcü. Sponsorlarınız fetöcü. Yönetiminiz karaborsacı. Efsane td’niz dolandırıcı. Yalan mı? spor kulübü değil de suç örgütü gibisiniz. “Kışkırtma” adı altında adamları sindirip konu açtırmazsanız vallahi bütün Fenerbahçe konularında olay çıkarırım

ben eğlenmiyom ki la aynı şeyi fenere de yapsan bir şey demem de sadece Galatasaraya sallaman hoşuma gitmiyo
Benim de fenere sallamaları hoşuma gitmiyor knk

Moderatör tarafında düzenlendi:
fenere hiç sallamıyo ki bize düşman adam sadece
Yav ne alaka kanka. Çıkarır 10 tane fenere salladığı mesaj koyarım ortaya. Saçma sapan konuşmayın. Kaldı ki size de sallayabilir sadece. E yabani de fenere sallıyor paso. Ben de gideyim o konunun altına paso fenere sallıyor kışkırtıyor diyeyim konu açtırmayayım. Var mı böyle saçmalık. Galatasaraylı üye çokluğu var diye bokunu çıkarmayın

fenere hiç sallamıyo ki bize düşman adam sadece
Yav ne alaka kanka. Çıkarır 10 tane fenere salladığı mesaj koyarım ortaya. Saçma sapan konuşmayın. Kaldı ki size de sallayabilir sadece. E yabani de fenere sallıyor paso. Ben de gideyim o konunun altına paso fenere sallıyor kışkırtıyor diyeyim konu açtırmayayım. Var mı böyle saçmalık. Galatasaraylı üye çokluğu var diye bokunu çıkarmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yav ne alaka kanka. Çıkarır 10 tane fenere salladığı mesaj koyarım ortaya. Saçma sapan konuşmayın ak. Kaldı ki size de sallayabilir sadece. E yabani de fenere sallıyor paso. Ben de gideyim o konunun altına paso fenere sallıyor kışkırtıyor diyeyim konu açtırmayayım. Var mı böyle saçmalık. Galatasaraylı üye çokluğu var diye bokunu çıkarmayın

sen niye bu kadar gerginsin konu açtırmayın diyen olmadı ki

Sizde malzeme çok. Fenerde sadece yeniliyor diye zorbalayabiliyor.
we are clean
Kfkfmfj

boşuna demiyorlar futbol Türkiye'de Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur diye. maşallah fenerlisinin besiktaslisinin trabzonsporlusunun da ortak derdi Galatasaray..

17 mayıs'a daha gelmedik. hatem kıskançlığından geriliyor. eşlik edersin, beraber kutlarız.

17 mayıs'a daha gelmedik. hatem kıskançlığından geriliyor. eşlik edersin, beraber kutlarız.
Siz önce efsanelerizi bi toplayıp yıldönümü kutlamanızı yapın da, sonra beraber kutlama yaparız. Ama bütün efsanelerinizi toplayacaksınız ha :d

Geri