Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
6-2 bu ne oğlımm
Gülme fenere gelir başına
Gülme fenere gelir başına
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Florya tesislerinde oldu maci. Torrent taktik denemeleri icin istemis hazirlik macini. Ama yinede rezillik. Yani as futbolcularda var iste oynamiyorlar. Acilen transfer gerek ve takim toparlanmazsa dusecez ciddi ciddi. Ve PTT 1. Lig cok cetin geciyor. Kotu takim yok diyebilirim rahatca.Gese bitmisss abii hazirlik macinda kendi evinde bilemedim.
transfer dönemi başlamadı mı ya? o kadar kopardılar ki beni olaydan, midemi bulandırıyor beceriksizlikler. hala gomis, gedson muhabbetleri dönüyor, yine bi taraftar talebiyle şekillenen saçma işler. gedson'u çok isteriz o ayrı mesele ama tek isme odaklanıp, sürekli bi gazla çalışma modu koskoca bir kulüp için çok saçma. çoktan düzgün bir plan yapılmış olması lazım, twitter'a göre transfer yapamazsınız yani siz. gomis'i de sevdik, güzel günler geçti ama şu an gelmesi gereksiz. 6-2 ne lan sjhjs. istersen sadece kaleciyle çık sen tuzlaspor'dan 6 gol yiyemezin.
Merak etme Avrupa da Dortmund ile eslesip intikaminizi alacagiz.Bahti bu forumda ajax ve dortmund avatarlarını görünce daha beter hallere düşmesini istedim gesenin yalan yok benim ahlarım tutar kanka hahxmxmmd beter olsun gese.
Beni üzmek isteyenler 2 kez düşünsün![]()
UMARIM eşleşirsinizzzzzzz hahaha yeni bir ah ekliyorum buraya 6 tane de o atsın sizeMerak etme Avrupa da Dortmund ile eslesip intikaminizi alacagiz.Galatasaray abiniz kaninizi yerde birakmayacak.
![]()
kfdsldkfdklkfdlkdlld ezilin beter olun böyle futboldan soğuyunnnnnn hahahahhabarbarlar futbol konuşuyor. üzülüyorum bunlara.
yaban mersinim benim sevincim o ajax dortmund avatarları koyanlar şimdi üzülüyor ya ondan hahahaYosun sevinçten çatlayacak bugün kim dedi bir gün BJK gibi altlara düşeceğimizi artık alay geçip gülmüyorum başımıza geliyor sonra