Galatasaray-Tuzlaspor

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-2 bu ne oğlımm
Gülme fenere gelir başına

Utanc verici. Kume dusebiliriz. Kimse demesin yok yayin geliridir, yok ligin tadi kalmaz. Takim beceriksiz ise baskalari ne yapsin? Pasa pasa duser valla.

Gese bitmisss abii hazirlik macinda kendi evinde bilemedim.
Florya tesislerinde oldu maci. Torrent taktik denemeleri icin istemis hazirlik macini. Ama yinede rezillik. Yani as futbolcularda var iste oynamiyorlar. Acilen transfer gerek ve takim toparlanmazsa dusecez ciddi ciddi. Ve PTT 1. Lig cok cetin geciyor. Kotu takim yok diyebilirim rahatca.

Kümede kalacaktır GS merak etmeyin :)

transfer dönemi başlamadı mı ya? o kadar kopardılar ki beni olaydan, midemi bulandırıyor beceriksizlikler. hala gomis, gedson muhabbetleri dönüyor, yine bi taraftar talebiyle şekillenen saçma işler. gedson'u çok isteriz o ayrı mesele ama tek isme odaklanıp, sürekli bi gazla çalışma modu koskoca bir kulüp için çok saçma. çoktan düzgün bir plan yapılmış olması lazım, twitter'a göre transfer yapamazsınız yani siz. gomis'i de sevdik, güzel günler geçti ama şu an gelmesi gereksiz. 6-2 ne lan sjhjs. istersen sadece kaleciyle çık sen tuzlaspor'dan 6 gol yiyemezin.

transfer dönemi başlamadı mı ya? o kadar kopardılar ki beni olaydan, midemi bulandırıyor beceriksizlikler. hala gomis, gedson muhabbetleri dönüyor, yine bi taraftar talebiyle şekillenen saçma işler. gedson'u çok isteriz o ayrı mesele ama tek isme odaklanıp, sürekli bi gazla çalışma modu koskoca bir kulüp için çok saçma. çoktan düzgün bir plan yapılmış olması lazım, twitter'a göre transfer yapamazsınız yani siz. gomis'i de sevdik, güzel günler geçti ama şu an gelmesi gereksiz. 6-2 ne lan sjhjs. istersen sadece kaleciyle çık sen tuzlaspor'dan 6 gol yiyemezin.

Melocum 12 Ocak baslamisti transfer donemi ama Terim transfer istemiyordu diye yapilmamisti. Gedson transferinde tek bir pruz var. Benfica transfere onay verdi ama "zorunlu satin alma" opsiyonu olursa 1.5 yil kiralik verebilecegini soyledi. Gedson'in bonservis bedeli de 8-9 milyon euro civarinda. Yonetim 1.5 yil sonra bu miktari kesin olarak odeyebilecegini dusunmuyor. O yuzden transfer gerceklesmeyebilir.

Batefimbi Gomis olayi ise bonservisi elinde ama o da 1.5 yil sozlesme ve sadece yarim sezon icin 1.3 milyon euro istiyor. Yonetim ise yarim sezon icin 800.000 euro teklif yapti.

Kaleci transferinde ise bir yere varamadik. Giresunspor'da kiralik bulunan yedek kalecimiz Okan Kocuk sezon sonu donecek ama Giresunspor yonetimi sadece kendi istedigi bir futbolcu ile takas edebileceklerini ilettiler. Bir yandan Muslera 1 ay sonra donecek diye kaleci transferini dusunmuyorlar. Olursa da Okan Kocuk'u dusuk maliyetle geri almayi planliyor.

Stoper transferimiz gundem de ama o da zor. Adini unuttum ama ABD liginde oynayan bir futbolcu ile ilgileniyoruz ama gerceklesecegini dusunmuyorum.

Bahti bu forumda ajax ve dortmund avatarlarını görünce daha beter hallere düşmesini istedim gesenin yalan yok benim ahlarım tutar kanka hahxmxmmd beter olsun gese.
Beni üzmek isteyenler 2 kez düşünsün:D
Merak etme Avrupa da Dortmund ile eslesip intikaminizi alacagiz.:D Galatasaray abiniz kaninizi yerde birakmayacak.:D

barbarlar futbol konuşuyor. üzülüyorum bunlara.

tam diyecektim ki tuzla'yı tutuyorum ki oynanmış... şampiyon tuzlaspor....

Tuzla bizi tuza yatırdı kokmayız artık

Yosun sevinçten çatlayacak bugün kim dedi bir gün BJK gibi altlara düşeceğimizi artık alay geçip gülmüyorum başımıza geliyor sonra

FEDAAAAAAAAA..:D @yoSun.

Merak etme kanka Dortmund ile eslesip intikaminizi alacagiz..

Kaleci krizine bak;

Galatasaray'ın Tuzlaspor karşısında yaşadığı kaleci durumu:
Berk Balaban ilk 11'de başladı.
Fatih Öztürk, yedekten oyuna dahil oldu.
Fatih, başı dönünce oyundan çıktı.
İsmail, sakatlığı nedeniyle oyuna giremedi ve Berk özel izinle tekrar oyuna dahil oldu.

O kadar golden sonra basi donmesi normal.

Son düzenleme:
Yosun sevinçten çatlayacak bugün kim dedi bir gün BJK gibi altlara düşeceğimizi artık alay geçip gülmüyorum başımıza geliyor sonra
yaban mersinim benim sevincim o ajax dortmund avatarları koyanlar şimdi üzülüyor ya ondan hahaha:D
Bjk bu kadar altlarda kalmadı karşimmmmmmmmmmmmm hahahaha siz çukurdan çıkamıyorsunuz birde hazırlık maçı yapıp rezillik sergiliyosunuz:D
Terim şimdi ne kahkaha atıyordur varyaaaaaaaaaaa bensizlik böyle eder adamı diyordur ama bunların sonucunun kendi olduğunu hiç katmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri