Galatasaray - Trabzonspor (0-0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
0-1 veya 1-2 beklentim var

Normal şartlarda bol gollü bir maç olması gerekiyor.

Maç başlarken gsnin attığı ofsayt yediği gol olsun demiştim. Yarısı tuttu…

İkinci yari keyif verdi bence 1 puan her iki takim icin de iyi oldu
Tribün pankartı asoydu helal olsun
Fatih tekke yi hocalığını beğeniyorum..
zaten takıma dokunuşu bu seneki bu kadro ile yaptıkları ile gösteriyor..
farklı takım taraftarı gözüyle muci bu maç bir kişi eksik oynattı çok geç oyundan aldı , edin visca muci ye on basar bir bu hususta muci ye niye bu kadar tolerans veriyor ona anlam veremedim hocanın vardır bir bildiği..
Onana ya ayrı parantez açalım trabzonspor en iyi transfer hamlesi oda trabzonspor da kendini buluyor gibi bu sene..

Ufak bir iki kelam hakem performansı yorumunu da merak ettim , gece şeriflerin huzurlu olsun mesut ..

dışarıdayım yarım yamalak izleyebildim hiç keyif almadım

maçın hakkı beraberlikti. kötü oynamakla birlikte biraz gergin gibiydik. bunu anlayamadım ama sağlık olsun.

Tribün pankartı asoydu helal olsun
Fatih tekke yi hocalığını beğeniyorum..
zaten takıma dokunuşu bu seneki bu kadro ile yaptıkları ile gösteriyor..
farklı takım taraftarı gözüyle muci bu maç bir kişi eksik oynattı çok geç oyundan aldı , edin visca muci ye on basar bir bu hususta muci ye niye bu kadar tolerans veriyor ona anlam veremedim hocanın vardır bir bildiği..
Onana ya ayrı parantez açalım trabzonspor en iyi transfer hamlesi oda trabzonspor da kendini buluyor gibi bu sene..

Ufak bir iki kelam hakem performansı yorumunu da merak ettim , gece şeriflerin huzurlu olsun mesut ..

İlk dakikadan Muçi'yi eleştirdim abi. Kesnlikle onun yerine Olaigbe oynamalıydı, alternatif olarak Vişça....

Ama Fatih Hoca'ya da inanılmaz güveniyorum. Yine de hocanın en zayıf yönü oyuncu değişikleri. Bu hep böyleydi. Daha genç, o da tecrübelenecek.

Ben maçın kısır geçeceğini, gol olsa bile az gol göreceğimizi söylemiştim. Bu düşüncemdeki en büyük faktör Onana'ydı. Ama özellikle Batagov ve Pina da çok iyiydi.

Genel olarak transferlerimizin hemen hemen hepsi tuttu.

Hakemi 1-2 ufak şey dışında herkes beğenmiştir, performansı gayet iyiydi.

İki takım da oyununa bakıp çirkefleşmediği için hakemin işi kolaylaştı tabi o da var...

şampiyonluk gitti, geçmiş olsun.

Avrupa takımlarının oynadığı derbilerde, takımlar sürekli kazanmak için atağa geçtiğinden bol gollü maçlar ortaya çıkıyor ancak bizde yıllardır korku içinde maça çıkan takımlar var. Bunun sebebi de hem yönetimsel baskı hem de taraftarların yarattığı gerginlik ve ortaya çıkan tablo da genelde golsüz beraberlik oluyor.

Andre Onana: "Kendi adımıza iyi bir maç çıkarttık. Önemli bir rakibe karşı oynadık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Rakip kim olursa olsun, iyi bir oyun ortaya koyabileceğimizi gösterdik. Buraya geliş amacımız kazanmaktı. Her zaman da kazanmak istiyoruz ama bugün kazanılan 1 puan, gelecek adına bize önemli kazanımlar getirecek."

Avrupa takımlarının oynadığı derbilerde, takımlar sürekli kazanmak için atağa geçtiğinden bol gollü maçlar ortaya çıkıyor ancak bizde yıllardır korku içinde maça çıkan takımlar var. Bunun sebebi de hem yönetimsel baskı hem de taraftarların yarattığı gerginlik ve ortaya çıkan tablo da genelde golsüz beraberlik oluyor.

ya golsüz derbileri sevmiyorum..
dün kazanan gene hong kong mafyası oldu Lefty sorma : ) maviderinliklerden saygılar

ya golsüz derbileri sevmiyorum..
dün kazanan gene hong kong mafyası oldu Lefty sorma : ) maviderinliklerden saygılar
Günaydın,

Maalesef ben de hiç sevmiyorum ve dilerim bizim maç farklı olur.:) Puan farkı biraz olsun azaldı, bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.

Geri