Galatasaray - Tottenham ( 3 - 2 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
herkes güzel şeyler yazmış
aklımı yicem offfff
yalnız yaşamanın zorluğuyla bir kez daha karşılaştık
uyandırıp maç izletecek bir kişi yok
kafamı duvarlara vurmak istiyorum canım kıymetli diye vuramıyorum
Kanka Bayern macini izlemistin, onun daha iyisini ve 100 milyon euroluk forvetlisini düşün 60 dakka boyunca…

maç günleri beni uyanık tutup tv izlememi sağlayacak bi sevgili aranıyor......

rakip 10 kişi kalmış, yanlış değişikliklerle oyundan düştük. kendi hatamızdan maç nereden nereye geldi. bu kısımları saymıyoruz yoksa sinir geliyor bana.
kırmızı karta kadar harika bir oyun vardı, her şey dört dörtlüktü. tarihi farkı kaçırmamız kötü oldu.

bizim için avrupa sıralamasını düşününce herhalde en önemli maçımız bu maç. öyle ya da böyle üst düzey konsantreyle ve en önemli maçı evimizde oynayacak olmanın şansıyla puan çıkarmamız lazım… biricik kalbimden geçen 2-1 alacağımız yönünde ama kaleye muslera’nın geçmesinin ekstra güveni olacağından 3-0 bile alabiliriz… işine bak totnım demek için bekliyorum, amin…
İŞİNE BAK TOTNIM… şu an nabzım girdiğimiz pozisyonların 95 katı atıyor ama olsun… keşke 5-1 falan deseydim, 3 dedim diye üstüne çıkamadık. büyük takım neymiş bir kere daha herkese izlettik, öyle lafla olunmuyor. <3

Deliricem yap şu maçı 6-7 ilk yarı, adamlar ikinci yarı oynamasın. Ya bu nasıl top oynamaktır ağlayacağım aw sevinçten ahahhahahahahha.

Her kuşu öptük, bir horoz kalmıştı, o da tamam artık.

Deliricem yap şu maçı 6-7 ilk yarı, adamlar ikinci yarı oynamasın. Ya bu nasıl top oynamaktır ağlayacağım aw sevinçten ahahhahahahahha.

Her kuşu öptük, bir horoz kalmıştı, o da tamam artık.
Biz bu tarihinin en kötü tottenham’ına 5 atardık : ddd

Minik dengesizlikler yüzünden 8-2 falan bitecek maç 3-2 bitti. Yıllardır bu kadar iyi oynadığımızı hatırlamıyorum.

Şu kronik hastalıktan bir türlü kurtulamıyoz, sonlara doğru kalp krizi geçirecez.

İlk yarı muhteşem oynadık :)

Osimhen yine Galatasaray'ı kurtarmış yoksa bu maçı alamazdı ayrıca 10 kişi kalmış bir takımı da bir zahmet yensinler.

Maçı izlemedim ancak ülke puanı adına tebrikler.:)

Victor Osimhen: "Birbirimiz için mücadele edeceğiz"

Maçın iki gollü kahramanlarından olan Victor Osimhen, UEFA Avrupa Ligi’nde Tottenham’ı 3-2 yendiğimiz müsabaka sonrasında GSTV YouTube kanalına açıklamalar yaptı.

Tottenham çok zor bir rakipti. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Takımımı tebrik etmek istiyorum. İlk andan son ana kadar bize destek veren taraftarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İki gol benim için tabii ki önemliydi. Diğer yandan Mauro’nun sakatlığı umarım ciddi değildir. Bu galibiyet bizim için önemliydi. Tottenham’ın iyi oynayıp son ana kadar mücadele etmesine karşı kazanmamız bizim için önemliydi. Momentumumuzu devam ettirmemiz gerekiyor.

Her maçı tek tek düşünmemiz gerekiyor. Şu an lig maçımıza odaklanacağız. Bir milli ara olacak. Hazırlıklarımızı yapacağız. Her rakibi önemseyeceğiz. Kalitemizi göstereceğiz.

Geri