galatasaray taraftarı

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Çirkeeeffflerrrr çamurlaarr :D:D şaka tabiside saygı ile anılası tipler :D

* Tarihin aslan taraftarı.

* Bol kupalı ve galibiyetli bir taraftar arayanların doğru adresi.

Bu gurubun içinde bulunmaktan gurur duyuyorum.

Gerçek taraftarlarına sözüm olmayan, ancak klavyebereli versiyonlarını içinde fazlasıyla barındıran grup.

sevinmek için sevmedikleri belli olmayan taraftar grubu. çünkü sürekli sevinmek zorunda kalıyolar xd

Kendilerini her şeyin en iyisini bilen, kendilerini spor professoru addetmiş, ukala, özgüven masum kalır yanlarında, etrafı küçümseyen en büyük biziz diyen grup.
İstisna sevdiklerim var; onları tenzih ederim.

Ego patlamasindan bir gun patlayacak taraftar güruhu. En iyisi, en guzeli onlardir. Hatta kendilerini bi ara süper ligin barçası görüyorlardı. Az mütevazı olsalar iyi çocuklar aslında. :d

Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum
o taraftar ne güzel taraftardır.

Türkiye'nin en büyük takımının ve ilkeri yaşatan takımının taraftarıdır. Çok başarılar görmüştür :)

Deplasmana giderken birçok yere zarar verir, kavgalar çıkartır, gerekirse adam bıçaklarız .d çok zevkli deplasman yolları

Fenerliler tarafından hiç sevilmeyen bir gruptur...
Öyle ki Avrupa maçlarında bile gs yerine karşı rakibi tuttuklarına şahit oldum çoğu Zaman
Benim gibi fair play çercevesinde gönlünü sarı kırmızı renklere verenlere selam olsun.

Orda tek derdiniz fb yazıp gelip buraya yorum yazman acin büyük anlıyorum:)

8-9 senedir sıkı bir basketbol ve voleybol izleyicisiyim.. Derbi maçlarda ev sahibi olan takımın sadece taraftarı içeri alınır.. Ve emin olun bu süre içinde Galatasarayın yedi para cezaları, maçtan seyciyi boşaltarak oynama, hükmen yenilgi gibi şeylerin haddi hesabı yok.. O kadar gözleri döndü ki 2 yıl önceki bayan voleybol maçında maçı tatil ettirdiler.. Hatta attıkları yabancı cisimlerden biri liberoları Nihal'in gözünün altına isabet etti.. Futbolu bilmem.. Sevmem de zaten.. Ama basketbol ve voleyboldaki vandallıklarıyla ünlüler.. Umarım bu yıl ağız tadıyla bir maç izleriz..

Not: Beşiktaş ve Fenerbahçe seyircisi hiç bir taşkınlık yapmadı bu süre içinde!!

Burda bile tahrik etmeye çalışıyorsunuz ama yemezler

[YOUTUBE]HWp_fvbKDr8 [/YOUTUBE]

Haha bir fenerli açmış konuyu :) Çamur demiş güldürdü..
Komiksiniz..

Türkiye'nin en kaliteli taraftar grubuyuz. Sizi de iyi biliriz sizi.. ;)
Konuşturmayın beni.. :cool:

Geri