Kim
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keyif almasak da izliyoruz.fenerliler erken kapatmıştır maçımızı. ter antrenmanı, fenerbahçe'yi yollayın.
Arka bahçeniz mağlup, Sırada 2. Arka bahçeniz Karagümrük’te ;dBu Sivasspor niye maça çıktı ki?
@HosgeldinHarunAbi nin dediği gibi bu iş derbiye kalacak anlaşılan ancak tabii Karagümrük maçı var öncesinde...
Eşit puanla derbiye çıkalım, bizim arka bahçemiz yok ve derbide sizi yeneceğiz nasılsa... Bu zayıf takımların Süper Lig maçlarına çıkmaması gerekiyor, zaman kaybı...Arka bahçeniz mağlup, Sırada 2. Arka bahçeniz Karagümrük’te ;d
çok iyi bir takım izliyorsun, keyif al.Keyif almasak da izliyoruz.![]()
Derbide göreceğiz çok iyi takımı, az kaldı!!!çok iyi bir takım izliyorsun, keyif al.
belki ikinci protestonuz gelir, ne dersin? ben çıkıp oynayacağınızı düşünmüyorum.Derbide göreceğiz çok iyi takımı, az kaldı!!!
Oynayacağız çünkü derbi sonrası bir maç daha var ancak derbide her şey belli olur.belki ikinci protestonuz gelir, ne dersin? ben çıkıp oynayacağınızı düşünmüyorum.
yarın düşme hattındaki konya sizden üç puanı alacağı için haftaya şampiyonluğumuzu büyük ihtimal ilan edeceğiz. derbiye kalmaz iş.Oynayacağız çünkü derbi sonrası bir maç daha var ancak derbide her şey belli olur.
aynen zayıf takımlar çıkmazlar maça ya da yenileceğinden emin olunca u19 ile çıkarlar gjfhdhdjdjdEşit puanla derbiye çıkalım, bizim arka bahçemiz yok ve derbide sizi yeneceğiz nasılsa... Bu zayıf takımların Süper Lig maçlarına çıkmaması gerekiyor, zaman kaybı...
Berbat bir maç... Bu kadar gol yiyeceksen çıkma maça daha iyi...gol yediğimizde lefty bir umutlanır gibi oldu.
İzlemiyorum, zaman kaybı...@Lefty gördün mü büyük takımlar gol yedikten sonra ne yapıyorlar