Galatasaray real madrid maçı geyikleri - galatasaray real madrid sosyal medya

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

#DünyadaEnZorŞey Galatasaray'ın Real Madrid'i yenemeyeceğini düsünmek olsa gerek..

Unutmadan; Lazio'yu yenen ilk Türk takımı Galatasaray'dır.
Real Madrid'i yenen tek türk Takımı Galatasaray'dır. Bu yüzden FARKLIYIZ !!

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Kayserispor mücadelesini takip etmek için Türkiye'ye gelecek. #CL #galatasaray #realmadrid

Van Persie: Galatasaray bize evimizde 11 kişi ile defans yaptırdı. Real Madrid'i eleyeceklerine inanıyorum.

Galatasaray'a karşı real madrid'in birazda olsa tur geçme umudu vardır herhal

''Galatasaray bize evimizde 11 kişi ile defans yaptırdı. Real Madrid'i eleyeceklerine inanıyorum.''

-Robin Van Persie"

Dortmund Real madrid i yendiyse schalkede dortmund u yendiyse Galatasarayda schalkeyi yendiyse Galatasaray Real madrid i yener zehir gibiyim

Güçlü takımların güçlü rakibi olmasına neden şaşırıyoruz? GALATASARAYIM bu maçıda alıyoruz.

Ünal Başgan ‏
Süper Lig'de 22. haftaya geldik Muslera'nın hala golü yok. Umarım en kısa sürede geçen seneki performansına ulaşır.

Ünal Başgan ‏
O kadar "Kaka, Kaka" dediniz adam geliyor işte. :(

Bence Real Madrid'i yenersek kupayı hemen bize versinler. Mevzuyu uzatmanın manası yok.

Ünal Başgan ‏
Neyse finalde Real Madrid ile oynamayacağız belli ki.

PES'te GS alıp karşıya Madrid'i atıp ağzına ağzına vurma sezonu açıldı.

Galatasaray kura da real madrid'i çekince :

BFZaPfVCcAIjuhn.jpg

Senin anana bacına Real Madrid'i çekseler hoşuna gider miydi Steve Mcmanaman?

Daha güzel bi kura çekemedin mi lan Steve Mcmanaman

Real Madrid C. F

proxy.jpg

Bunu koyacaktınız herhalde, yanlış olmuş?

BFZVwgPCMAAksBK.jpg

Galatasaray - Real Madrid. Fenerbahçe - Lazio. Beşiktaş - Kasımpaşa. Başarılar çocuklar.

kurada galatasaray çıkınca mourinho:

BFZW7TQCEAAxgQx.jpg

Siz Sabri'yi daha tanımadınız ;) @Realmadrid

Kendi aranızda para toplayıp beni İspanya'ya gönderin ben maça çıkamayacak kadar döveyim Ronaldo'yu. Daha fazla değil, o kadarcık.

sayemizde Real Madrid görecek gözünüz :@

ronaldo'yu, mesut'u, higuain'i, di maria'yı, benzema'yı, xabi alonso'yu, khedira'yı tutup casillas'ı da geçersek real madrid çantada keklik.

Real Madrid eslesmesine verebilecegim tek tepki "haa ..."

Galatasaray Real Madrid maçına çıkmak gibiydi seni sevmek. Sonuç belliydi ama insan umutlanıyordu işte..

Kurayı çeken arkadaşın adı soyadı, ev adresi, iş adresi gibi bilgilerini istiyorum. ACİL RT

Kalacakları otel şimdiden Ronaldo'nun kalacağı odanın tel numarasını versin. Organize olur sabaha kadar uyutmayız.

Real Madrid elenmeyecek takım değil. ama elenmez.

Alman, İtalyan, İspanyol, Fransız hiç fark etmez... Hiç fark etmez... sal gelsin...

İlk 8 de iki türk takımı oh ne küsel be :D baya ingiltereyiz sankim

Kurada Galatasaray'in Real Madrid'le eslesmesinin hemen ardindan THY Istanbul - Madrid seferi fiyatlarini 1400 TL'den 2200 TL'ye cikardi.

Galatasaray ile real madrid tarihlerinde 3 kez karsi karsiya gelmistir ve ikisinde galatasaray sahadan galip ayrilmistir.

Benden kaka'yı istediniz size realmadrid'i getirdim. +Ünal Aysal :D

Futbol bu yenmekte yenilmekte mümkün, bunda bu kadar abartacak ne var. Ceyrek finalde ya kiskanclik hep bunlar. =)

Hürriyet'ten başlık: ''Galatasaray'dan Real Madrid'e gözdağı''

BFmE2OGCUAACuib.jpg

galatasaray şampiyonlar liginde real madrid ile, fenerbahçe avrupa liginde lazio ile eşleşmiş, beşiktaşta hani bana hani bana demiş asfdasfg

Real Madrid, Galatasaray maçı bitmez arkadaş; Ne zaman Ronaldo gol atsa Burak Yılmaz ona karşılık veriyor.

Aslında olan: Kayserispor 0-3 Galatasaray. Bizim hissettiğimiz: Real Madrid 0-3 Galatasaray

‎2000'de Arsenal, 2000 ve 2002'de Real Madrid favoriydi..Galatasaray kolay olanı değil zor olanı her zaman başarmıştır,

BİLGİ | Real Madrid'i Yenen Tek Türk Takımı Galatasaray'dır... Zaten diğerleri daha maç bile yapamadı

Galatasaray'imiza Real Madrid karşısında başarılar diliyoruz. Tüm Türkiye için saldır Cimbom !!!

Galatasaray'ın Real Madrid'le eşleşmesiyle, Madrid'e uçak biletleri 15 dakikada bitti.

YÜZYILIN TAKIMI! Galatasaray'ın rakibi İspanya'nın dünyaca ünlü takımı Real Madrid'in müzesi kupalarla dolu.

BFanTOrCAAAcCnF.jpg

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Kayserispor - Galatasaray maçını izlemek için Kayseri'ye geldi.

BFZ15lVCMAEelLC.jpg

Mc Manaman sen Galatasaray'a Real Madrid'i çekersin ama cenazene Mustafa Sarıgül gelir.

Real Madrid - Galatasaray . Yani demek istiyor ki; Cristiano Ronaldo - Sabri Sarıoğlu

Madrid seferlerindeki %100 zammın sebebinin Galatasaray-Real Madrid eşleşmesi değil, İspanya'daki grev olduğu belirtildi(Yine de çok pahalı)

Ünal Aysal: Real Madrid, Avrupa'nın en iyi takımlarından bir tanesi. Çok zor bir rakip ama Galatasaray için zor diye bir şey yok.

Ama biz Real Madrid'e eleneceğiz.

-galatasaray taraftarı.

Real Madrid elenmeyecek takım değil. ama elenmez.

:D :D :D

''Gazeteler için de kötü oldu ''Galatasaray'ın rakibi Real Madrid'i tanıyalım'' diye haber de yapamayacaklar''

Tarih Galatasaray elenirse kötü şeyler yazmayacak. Ama Real Madrid elenirse tarihe sayfa değil 10 cilt ansiklopedi eklenecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri