Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Umutlan umutlan, yarin için de umutlan bir puan almak için.Gelir mi bir puan kaybı diyorsun? Umutlandırma beni.![]()
Biz derbiye kadar her maçı alırız ve son olarak da sizi yendiğimizde her şey çok güzel olacak!!!Umutlan umutlan, yarin icin de umutlan bir puan icin.
Çok aşık olunca abartma seviyem…40 saniye içinde hem de bruynelik yaptı hem haalandlık.
Çok büyük topçu yav. ÇOK.
Önce pazertesiyi basariyla atlatin.Biz derbiye kadar her maçı alırız ve son olarak da sizi yendiğimizde her şey çok güzel olacak!!!
Çok aşık olunca abartma seviyem…
derbi maçından sonra sezonun bitmesine gerek yok. yeni sezonu bekleyeceğiz.Bu maçı izlemeye gerek yok... Sonuç belli oldu.
Derbi maçına kadar bekleyeceğiz!!!
Pendik sadece Feneri yeniyorPendik sahaya çıkmasa da olurmuş...
Penalti neden tekrarlandi tam anlayamadim, sesi kisikti tv nin.Kerem gol atana kadar devam![]()
ceza sahasına girenler oldu kerem topa vurmadan kaleci ayağını çizgiden çektiPenalti neden tekrarlandi tam anlayamadim, sesi kisikti tv nin.
Tesekkürler aciklamaniz icinceza sahasına girenler oldu kerem topa vurmadan kaleci ayağını çizgiden çekti
Vargasım da Vargasımmmfenerbahçeli renkdaşlarımı şampiyon olan kadın voleybol takımımızın kutlamalarına davet ediyorum