Galatasaray - PAOK ( 3 - 1 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
bugün bütün sinerjileri günay’a yollamak lazım, muslera’nın yediği haltın cezasını günay’a kesmez umarım kimse. 4-1 alırız maçı, çok çok rahat olur.
goller: 32’ mertens, 41’ sanchez/sara, 56’ osi, 78’ batşui…

bugün bütün sinerjileri günay’a yollamak lazım, muslera’nın yediği haltın cezasını günay’a kesmez umarım kimse. 4-1 alırız maçı, çok çok rahat olur.
goller: 32’ mertens, 41’ sanchez/sara, 56’ osi, 78’ batşui…
Çok rahat olmayacak gibi ama alıcas oyşşş 1 günlüğüne sizi destekleme enerjim peki:p

Çok rahat olmayacak gibi ama alıcas oyşşş 1 günlüğüne sizi destekleme enerjim peki:p
1 günlüğüne olmadığını hepimiz biliyoruz… ben göklerden gelen hislerimle dakikasına kadar yazdım, dakika hislerim konusunda şovum bilinir… kazanalım da üçün beşin hesabını yapmayız zaten :kalp:

1 günlüğüne olmadığını hepimiz biliyoruz… ben göklerden gelen hislerimle dakikasına kadar yazdım, dakika hislerim konusunda şovum bilinir… kazanalım da üçün beşin hesabını yapmayız zaten :kalp:
haha bilmem mi dk verip çok gol oldu :D

Fenerbahçe gibi bir dünya devini yenen Galatasaray, Avrupa rakiplerini mi yenemeyecek? PAOK'a rahat 8 gol atar diye tahmin ediyorum.

Bir de kardeş takım yazmaya çalışmışlar. Google translate anca bu kadar olur sojajdad

1727272601445-7-cad-4-a-2-baee-945758-e-87259-f-23-c-8-fcde.jpeg

bu maç zaman kaybı. kupayı tuttuk, bırakmayız artık.

Apokerim sen eskiye biz deliye…

Bu arada acil değişiklik yapmalıyız orta saha çöktü.

Mertens-Demirbay
Kaan-Icardi
Yunus-Nelson

Seri hocam seri bu uc degisiklik ayni anda.

şu takımı keyif alarak izliyorum. hem bireysel performans hem takım oyunu olarak her hafta üzerine koya koya gidiyoruz. sanchez'in abdulkerim'i eski performansına döndürmesi, torreira'nın savunma yönüne ek biraz daha sorumluluk alıp pas dağıtması, sara ve jakobs'un çok kısa sürede takıma adapte olup muhteşem performans göstermeleri, yunus akgün'ün emre çolak, kerem aktürkoğlu gibi bu takımda kilit yerli isim rolü alması.. osimhen'e bir şey diyemiyorum zaten, bu lige gelmiş en akıllı oyuncu olabilir. icardimizi es geçmeyelim, osimhen gelebilir ama ben buradayım, sizin aşkınız benim dedi. harika bir takım olduk.

Geri