Galatasaray Mağlubiyetinin Ardından. Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Toplanıyor

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
BP7nPIe.md.jpg

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'a 3-0 kaybetmesinin ardından sarı lacivertli yönetimin bugün saat 14.00'te kritik bir toplantı yapacağı iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de sezonunun 31. haftasındaki derbide Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertli ekip, rakibinin 7 puan gerisine düştü.

FENERBAHÇE'DE YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR

HT Spor'un haberine göre Fenerbahçe'de yönetim kurulu toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Haberde toplantının 14.00'te başlayacağı ve her şeyin konuşulacağı belirtildi. Ek olarak bu toplantıda Domenico Tedesco ve Devin Özek'in yer almayacağı, yönetim kurulunun bir toplantı gerçekleştireceği ifade edildi. Toplantıda bazı radikal kararların alınabileceği aktarıldı.

ERTAN TORUNOĞULLARI NE DEMİŞTİ?

Derbinin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, kısa süre içinde bir yönetim kurulu toplantısı gerçekleştireceklerini ve bazı kararlar alacaklarını söylemişti.

Torunoğulları açıklamasında, "Biz yönetim olarak, takım olarak bazı kararlar alacağız. Bu kararları alırken de en kısa zamanda bir yönetim kurulu toplantımız olacak. Bunu sizlerle, kamuoyu ile paylaşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak

ulan fener............

Kesin suçlu Galatasaray olur. Ulan Fener oyuncun penaltı kaçırsın, kaleci 2 gereksiz sarıdan kırmızı görsün, kalecin kendi takım arkadaşına çarpıp elindeki topu kaybedip gol yesin,.. ..... ama sen hala Galatasaray de, şu de bu de. Birde Galatasaray'în penaltısı verilmedi.
Bu kafayla daha çok beklersiniz şampiyon olmayı.

Gelen gideni aratır misali önceki sezonlara hasret kaldık.

toplansalar ne yazar. hiçbir şey değişmez, fenerbahçe'yi değiştirebilecek kişiler azınlıkta kalıyor. kongre üyeleri ve taraftarın çoğunluğu mantıktan uzak, hayal aleminde yaşar vaziyette. nasıl değiştirebilirsin.

kongre üyelerinden biri çıkıp bunu yazıyor. ederson'un maçı satmasına, kulübe ihanet etmesine, takım arkadaşlarının emeğini hiçe saymasıına rakip taraftar olarak ben bile sinirlenmişken adam hala yapı diyebiliyor. yazık ya.

• Beğen
Tepkiler: ne
Kalenizde 3 gol görüyorsanız, takımı baştan sona ele almak gerekir. Biri hata yapsa diğeri önlemeliydi.

Hala yapı diyorlarya yok bunlar iflah olmaz.

Fenerbahçe bitti neyin toplantısı bu

• Beğenmedim
Tepkiler: RK
Geri