Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ev 0,5 üst 1.98 oran vardı. bedava para dağıttılar.Ulan Abdülkerim gol atar dedik 38 lira ganyandan Lemina attı offf..
Oynadım onu, ama bu maçta çok uçuk şeyler denedim ya.ev 0,5 üst 1.98 oran vardı. bedava para dağıttılar.
şu an güzel gidiyoruz, rakip yüklenirken bir gol daha atarsak juventus maçına döner maç.Oynadım onu, ama bu maçta çok uçuk şeyler denedim ya.
Lemina sarı aldım, gol alsak iyiydi. Abdülkerim aldım golbakarsın mucize olur ahha.
Liverpool ilk yarı 3 korner atmazsa tamam..
Baskıya geliyorlar off.
Galatasaray bir tane daha atabilir Plesk.
Galatasaray 1 fark da olsa yensin ya. Hem prestij açısından hem de ikinci maça umutlu gitmek için.şu an güzel gidiyoruz, rakip yüklenirken bir gol daha atarsak juventus maçına döner maç.
Arne Slot ikinci yarı Kerkezi alır oyundan.Barış'ın yanına giden sarı kart görüyo ahaha
Allah kabul etsin ama azap meleklerinden kaçışın yok seninde..Benim kumar biter, bu kadar haram para yeterli. Teşekkürler Galatasaray.
Kur'an okumaya gidiyorum, herkese bol şanslar.