Maç Sonucu Galatasaray - Liverpool ( 1 - 0 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlk maç berabere, ikinci maçı alırız 🥸

Şimdi gelir Fenerli tayfa 3 yiceniz 5 yiceniz. Bi de işin tinerci kısmı var onlarda rekorlarını kırarız diye düşünecekler falan. @yoSun seni bu konuya bekliyorum kanka.

The Guardian'ın Galatasaray - Liverpool eşleşmesi yazısı

"Liverpool, Galatasaray ile oynadığı beş karşılaşmanın yalnızca birini kazandı; Eylül ayında İstanbul’daki lig aşaması yenilgisi, takımın kötü geçen sonbahar döneminin bir parçasıydı. Ancak bu maçların üçü 20 yıldan daha uzun süre önce oynandı ve Liverpool, hâlâ geçen sezonki seviyesine yakın olmasa da, beş ay öncesine göre daha derli toplu bir ekip. Florian Wirtz sakatlığı öncesinde formunu bulmaya başlamıştı. Galatasaray ise play-off turunda Juventus karşısında karakterinin iki yönünü de gösterdi. İlk maçın ikinci yarısında sahasında olağanüstü bir performans sergilediler ve Victor Osimhen, Liverpool savunmasının merkezine karşı fiziksel üstünlük sağlayabilir. Ancak rövanşta, rakip 10 kişi kalmış olmasına rağmen ciddi şekilde sendelediler; disiplinlerini ve öz güvenlerini kaybettiler.

Tahmin: Liverpool rahat kazanır."

@ibadeath yine bizim başlıklarda kahkaha atıyor, bu başlığa ise uğramadı.:)

Anfield' da ki seyirci baskısı, İstanbul' daki gibi değil ama sonuçta Liverpool deplasmanı ki orada kayıp olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden burada bitmeli. Sonrası bana kalırsa Chelsea gelir ve zor olsada onları da geçecek gücü var Gs nin. Yarı final sürpriz olmaz.

BİZ BURALARIN TAKIMIYIZ. YENERİZ, YENİLİRİZ. BİZ BURALARIN TAKIMIYIZ.

HAYDİ.

Geri