Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu Kararını Açıkladı: 'Futbolcunun UEFA Listesine Yazılması Konusunda...'

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
KKxfHGt.md.jpg

Galatasaray Yöneticisi Eray Yazgan, Fenerbahçe ile anlaşan Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasına engel olmayacaklarını açıkladı.

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Kerem Aktürkoğlu için öncelik haklarının kendilerinde olduğunu ancak 5 günlük süreyi kullanmayarak futbolcunun Avrupa listesine yazılmasına engel olmayacaklarını söyledi.

KKxCucX.jpg

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan'ın açıklamaları şöyle:

"Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için öncelik hakkımız var ve 5 günlük süre 5 Eylül Cuma günü doluyor. Fenerbahçe'nin bu gerçeklikten bihaber olarak bu süreci geçirmesini şaşkınlıkla karşılıyoruz. G.Saray, Türk olmayan takımları yenme gayesiyle kurulmuş bir takımdır. G.Saray Türk futbolunun hamisi, başkanımız ise Türk futbolunun ağabeyi konumundadır. Netice olarak kulübümüz Kerem Aktürkoğlu'nun transferinde futbolcunun UEFA listesine yazılması konusunda bir sorun çıkarmayacaktır."

KAYNAK

Bu iyiliği anlayacak ve hak eden bir spor klubü değil Fever, yarın gene başlarlar yapı demeye, hakem kayırıyor demeye,........

Cincon nasıl karışacak lan oyuncunun avrupa listesine öyle bir madde mi varmış

keşke siyasi baskıya direnebilseler, olmuyor işte.

Taraftarımızın yönetime neden tepki gösterdiğini mantığıma sığdıramadım. Bence yönetimin kararı kesinlikle doğru. Fenerbahçe’ye karşı bir futbolcu üzerinden koz tutmak hem anlamsız, hem de oyuncular perspektifinde zararlı olurdu. Kaleci ve orta sahamızı alıp bir an önce transfer dönemini kapatmayı umuyorum. Devamında +1 şampiyonluk ile Fenerbahçe’ye karşı zaten 1 koz daha eklemiş oluruz hanemize.

Ehhh Galatadaray tam 5. gün kararını verse ve sonrasında Kerem Fenere transfer olsa listeye ismi yazılamıyor. Neden hala bu anlamama inadı?
Ehhh Galatadaray tam 5. gün kararını verse ve sonrasında Kerem Fenere transfer olsa listeye ismi yazılamıyor. Neden hala bu anlamama inadı?
5 gün kararını verirse zaten gs ben alıyorum aynı fiyata oyuncu manası taşıyor keşke öyle bir enayılık yapsalarda alsalar.

5 gün kararını verirse zaten gs ben alıyorum aynı fiyata oyuncu manası taşıyor keşke öyle bir enayılık yapsalarda alsalar.
Alıyorum değil, düşünme süresi. Alıp almayacağı konusunda cevap vermesi gereken süre 5 gün. 5 gün içerisinde alıyorum da diyebilir almıyorum satabilirsiniz de diyebilir. O süre içerisinde son gün almıyorum dediğinde bile Fenerbahçe listeye ekleyemiyor.

Hala anlamakta direniyorsun. Galatasaray son güne kadar bekleyip almıyoruz der ve sonra görürsün kim enayilik yapmış. Ama beklemefen almıyoruz diyor ve sen hala kem küm. İyilik yaramıyor bazen.

Hala anlamakta direniyorsun. Galatasaray son güne kadar bekleyip almıyoruz der ve sonra görürsün kim enayilik yapmış. Ama beklemefen almıyoruz diyor ve sen hala kem küm. İyilik yaramıyor bazen.
Tamam desinler de görelim bakalım.

Geri