Bu maçın tamamı. Bu da sadece 2. Yarısı;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizin Teknik direktör de aptal, bizimki de aptal.Bize gülenlerin hazin sonu![]()
Takımın iskeleti bozulmaz. Defans orta saha forvet. İlla değişiklik olacaksa defansta Sanchez’in yanında adam değişecek, bitti. Torerria oynayacak. As kadro çık, zaten yüksek ihtimal skor 3-0 4-0 olacak. Sonra 1 er 1 er 5 10 dakika arayla oyuncuları çekersin sahadan. Ha bunu yapmadın mı dakika 70 te alacaksın Sanchezi Torerriayı. Bu kadar zor mu bu futbol ya ? Hayır ingiltere’dekiler insan değil mi? Onların dinlenmeye hakkı yok mu? Kerem demirbay bağırıyor ya çıkması lazım. İnat etti . Neyse, küfür etmeyeceğim ;dBir baksanıza Torreiranın olmadığı maçlarda bizim kazanma yüzdemiz ne?
Geçen sezon çok iyi bir takımdı ancak ilk yarı beni hayal kırıklığına uğratsa da ikinci yarı toparladı, Kasımpaşa'yı tebrik ederim.Kasımpaşa biraz asılsa maça berabere bitebilir ancak geçen sezonki Kasımpaşa'dan eser kalmamış.
Teşekkürler Lenacığım.Maç 3-0’dı baktığımda sonuç efso oldu. Şimdi yorumları tahminleri okudum da…. eğlendimkdjfls
lefty ben de seni tebrik ediyorum<33

İlahi güç = Lefty … Sürekli berabere 3-3 dedi, dediği olduİlahi güç(!) devreye girdi![]()