Galatasaray - Karagümrük (3 - 0)

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
şu maçta bir osi bir de sane gol atsaydı hayatımın en en en mutlu gecesi bu gece derdim <3

ya bu adamı gülerken görünce anlamsız şekilde mutlu oluyorum awkkk yaa

aslında 70 dakika 10 kişi oynayan takıma karşı 3-0 çok kötü bir skor
bu bize yakışmıyor ama yine de 1-0 olsun bizim olsun diyoruz

Aylar sonra sahalara golle dönen Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig’de 3-0 kazandığımız Fatih Karagümrük mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Arjantinli yıldızın açıklamaları şu şekilde:

“Çok mutluyum. Ciddi bir sakatlık geçirdim. Saha dışında uzun bir süre geçirmek zorunda kaldım. Çok çalışmam gerekti. Bütün sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Onlarla konuştuk. Yavaş yavaş sahalara geri dönebileceğime karar verdik. Mutluluktan uçuyorum. Takım arkadaşlarıma gollerimle yardım ettiğim bir sezona başladım. Geldiğimden beri takım için en iyisini yapmaya çalıştım. Şampiyonluklar, galibiyetler kazandık. Bugün de tekrar bunların yeniden başladığını düşünüyorum. Kazanma mentalitesini devam ettirmek istiyorum. Bugün attığım golden dolayı çok mutluyum. Lucas’a topu bana verdiği için teşekkür ediyorum.”

Kaynak

Kırmızı karta rağmen rakip takım üzerinde hakimiyet kurmayan Galatasaray, Avrupa maçlarında ne yapacak acaba?

maçtan sonra @Plesk @HosgeldinHarunAbi @Heisenberg in haller

maçtan sonra @Plesk @HosgeldinHarunAbi @Heisenberg in haller

kendini eklememişsin:D

karagümrüğün oralarda baya takıldım
fevzi paşadan yürü ibbye çıkarsın

son iki maçtan keyif alamadım. oyuncu bazında bir şey eksik veya fazla gibi geliyor. bir de takım yükleme döneminde gibi hissediyorum. belki milli arayı düşünüp yaptılar. ne olursa olsun bu kadar vasat başlamak hoş olmadı.

@yoSun pozisyon temiz.

Geri