Galatasaray - Hatayspor ( 1 - 0 )

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Herhangi bir konuda öfke de duysam kötü söz söylemem çünkü kendime yakıştıramıyorum. :)

Kesinlikle yakışmaz.Bizim söylemlerimizi ciddiye almayın siz,muziplik yapıp Sizi metazori bir kaosun içine çekmeye çalışıyoruz. : )

Bu ara da maçı farklı kazanabiliriz.

inanılmaz bir atmosfer olacak
fb nin stad şovunu ezip geçeceğiz

AŞKIN OLAYIMMMMMMMMMMM

lefty puan tablosunu istiyorum lefty.

Kötü oynadık güzel galibiyet. Bunlar şampiyonluk habercisidir, büyük takım kötü oynarken de kazanır.

Dipnot : 90+8 de penaltıya ihtiyaç duymadan :d

oyunu skordan daha önde tutmama rağmen 3 puanla sonuçlanan her kötü maçı görmezden gelmekten yanayım artık ancak kendi sahamızda kötü oynasak bile oyunu rakibe vermememiz gerekiyor.
son haftalar, son düzlük.. güzel bitsin.

lefty puan tablosunu istiyorum lefty.
Oynanmayan maçlar varken puan durumunu paylaşmıyorlar ancak ben sana son 5 yılın puan durumunu göstereyim. :)

GKLSQ7zXcAAkjxe

Oynanmayan maçlar varken puan durumunu paylaşmıyorlar ancak ben sana son 5 yılın puan durumunu göstereyim. :)

GKLSQ7zXcAAkjxe
lefty şu paylaşımı sana yakıştıramadım. hem ligimizden hem başka liglerden yıl yıl bunun farklı örneğini de sunabiliriz. bu istatistik üzerinden "en çok puanı topluyoruz ama bizi şampiyon yapmıyorlar, engelliyorlar" demek doğru değil.

ilkokula giderken fenerbahçe ikinciydi, 30 yaşına geldim fenerbahçe hala ikinci. ya şampiyon olursunuz ya ilk üçe her zaman girerdiniz zaten.

lefty şu paylaşımı sana yakıştıramadım. hem ligimizden hem başka liglerden yıl yıl bunun farklı örneğini de sunabiliriz. bu istatistik üzerinden "en çok puanı topluyoruz ama bizi şampiyon yapmıyorlar, engelliyorlar" demek doğru değil.

ilkokula giderken fenerbahçe ikinciydi, 30 yaşına geldim fenerbahçe hala ikinci. ya şampiyon olursunuz ya ilk üçe her zaman girerdiniz zaten.
Bu sene şampiyon olacağız!!! Engel varsa da yoksa da şampiyon olmaya geliyoruz, bekleyin bizi!!!

Geri