yine ters totem djfjs. bir daha yazmam buraya…hele hele hele anteplim gel yanımasldkj. desteklerimiz sizinle<3
2-1 alır diyorum… (yine ters totem olmaz işalla)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yine ters totem djfjs. bir daha yazmam buraya…hele hele hele anteplim gel yanımasldkj. desteklerimiz sizinle<3
2-1 alır diyorum… (yine ters totem olmaz işalla)
Erken yaz lütfen, iddia oynuyorum.. skor alırdık ahah.yine ters totem djfjs. bir daha yazmam buraya…
Sen adamı ipe götürüsün, allahtan ağır cezalara bakmıyorsun ;dBu kadar rezil, göstere göstere şike yapılmaz. Adamlar oyuncu değiştirmedi. Markovic topa koşmadı. (Iba & Scope mode on)
Hemen Süper Lig puan durumunu ve liderin kim olduğunu paylaşayım da yine havaya girmeyin.aaaa yine yenmişiz :=))) şaşırdık mı Galatasaraylılar olarak, hayır !
Lider ? ne lideri ya bir galatasaraylı mayıs dan önce tabloya bakmaz bile aldırmaz umursamaz onun için yok hükmündedir, siz eğlenin umutlanın diye var o tablo çünkü mayıslar hep bizimdir ! arada bir diğer takımlara müsade ediyoruz ki küsmesinler. Çünkü Türkiyede bir gerçek var Galatasaray ve diğerleri..Hemen Süper Lig puan durumunu ve liderin kim olduğunu paylaşayım da yine havaya girmeyin.![]()
Mayıs ayı için kendine birkaç haftalık tatil planı hazırla şimdiden çünkü bir süre foruma gelmek istemeyebilirsin.Lider ? ne lideri ya bir galatasaraylı mayıs dan önce tabloya bakmaz bile aldırmaz umursamaz onun için yok hükmündedir, siz eğlenin umutlanın diye var o tablo çünkü mayıslar hep bizimdir ! arada bir diğer takımlara müsade ediyoruz ki küsmesinler. Çünkü Türkiyede bir gerçek var Galatasaray ve diğerleri..
ask olsun ben oyle bi insan miyimBu kadar rezil, göstere göstere şike yapılmaz. Adamlar oyuncu değiştirmedi. Markovic topa koşmadı. (Iba & Scope mode on)
Direk 12. oyuncusu ve ayni anda 2. kalecisiydi Antepin.