Galatasaray - Gaziantep FK ( 2 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu kadar rezil, göstere göstere şike yapılmaz. Adamlar oyuncu değiştirmedi. Markovic topa koşmadı. (Iba & Scope mode on)

IMG_0101.jpeg

Rakip adına güzel performans sergiledi

Direk 12. oyuncusu ve ayni anda 2. kalecisiydi Antepin.

Hemen Süper Lig puan durumunu ve liderin kim olduğunu paylaşayım da yine havaya girmeyin.:)
Lider ? ne lideri ya bir galatasaraylı mayıs dan önce tabloya bakmaz bile aldırmaz umursamaz onun için yok hükmündedir, siz eğlenin umutlanın diye var o tablo çünkü mayıslar hep bizimdir ! arada bir diğer takımlara müsade ediyoruz ki küsmesinler. Çünkü Türkiyede bir gerçek var Galatasaray ve diğerleri..

Lider ? ne lideri ya bir galatasaraylı mayıs dan önce tabloya bakmaz bile aldırmaz umursamaz onun için yok hükmündedir, siz eğlenin umutlanın diye var o tablo çünkü mayıslar hep bizimdir ! arada bir diğer takımlara müsade ediyoruz ki küsmesinler. Çünkü Türkiyede bir gerçek var Galatasaray ve diğerleri..
Mayıs ayı için kendine birkaç haftalık tatil planı hazırla şimdiden çünkü bir süre foruma gelmek istemeyebilirsin.:)

en son 16 direkte bırakmıştım sanırım, 22 olmuş… en büyük rakibimizin direk olacağını kim bilebilirdi ki :emoji_sweat: bu sezonu şampiyon kapatırken trabzonspor’dan volkan demirel için getirdikleri direği rica edip sahayı turlamamız lazım…

son zamanlarda izlediğim en keyifli iç saha maçı olmakla beraber barış alper’in yavaş yavaş başka bir şeye evrilmesine şahit olduğum için mutluluk duyuyorum.
yerli walker olacak, inanıyorum.

Geri