Galatasaray - Gaziantep FK (1-1)

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Halen transfer yok. Yönetim istifa!!

tribünde, her zamanki yerimizde
F91fkCGXAAEtHtl.jpg

Acil cevap içerideki maçlara gittiğin zaman galibiyet oranı acil @Uvır ay, @Gamer

Gerçi bu daha kalkacak da, sucuk yiyecek de, patates kızartması yiyecek de, ohooo, ölme eşeğim Prag'a gidelim.

Kardeş ciddi bir mesele var acil yaz da ona göre Carlsberg ayırttıracağım tekele en yenilerinden en soğuklarından. 15 tane insan olana yeter maç akşamı.

Acil cevap içerideki maçlara gittiğin zaman galibiyet oranı acil @Uvır ay, @Gamer

Gerçi bu daha kalkacak da, sucuk yiyecek de, patates kızartması yiyecek de, ohooo, ölme eşeğim Prag'a gidelim.

Kardeş ciddi bir mesele var acil yaz da ona göre Carlsberg ayırttıracağım tekele en yenilerinden en soğuklarından. 15 tane insan olana yeter maç akşamı.
Son zamanlar ben de sevmeye başladım Carslbergi.:D Fena değil. Prag göndermesi olmadı, üzdün...:D

tuzlaspor ve barcelonaya yenildik, gerisini ezdik geçtik
@Hatem praga gidelim yazmış, gel

BAY'ın şu hallerini özlemişiz ya
doğru düzgün özür dileseydin de sezon başından beri böyle oynasaydın ya

altmış dakika tek kale oynarız antep bir kere gelir gol atar maç 1-0 biter

ne tek kale oynaması.. yine top oynamıyoruz, kapattım.

ne zaman açtın beş dakika önceye kadar tek kale oynuyoduk :dddd

Garip bir asimetrik dizilişimiz var top bizdeyken 3 lü oynuyoruz. Lemina stopere geciyor eren orta sahaya kivriliyor en uca barış gidiyor icardi daha geriye gidiyor.

Bir seyler deniyor Okanball da bakalım…

hiç anlamadım şu oyunu.
çok iyi oynuyoruz da hiç oynayamıyoruz gibi.
şu haldeki antepi nasıl ilk 15dkda 3 gol atamadık ilginç

maç durgunlaştı
AŞKIN OLAYIM sol ayağına almada atardı golü

Geri