Galatasaray - Bodo Glimt (3-1)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kuzene evi toparladım maçı burada izleyebiliriz dedim
şimdi yarım saatte üç oda düzenlemem lazım

Hauge diye bir çocuk var bakalım bu maçta da adından konuşturcak mı +6 ya kadar yolu var bol gollü olacak maç..

OSIMHEEEENNNNNNNNNNNN <3

şu dakikalar ikinci gol gelmezse maç gider.

yazmamı bekliyorlarmış.

OSIMHEEEENNNNNNNNNN <3

ps golü gibi :d

Cidden üst üste pas hatası yapmaya zorladık herifleri. Muazzam pres yapıyoruz. Nefesleri yetse bari son dakikaya kadar :D

maç henüz bitmiş değil , pozisyon harcıyoruz.

adamlar 10snde gol pozisyonuna giriyor , biri direk biri kıl payı . üçüncü gol olur

Barış Alper denen sığır oyunda yok resmen. İkinci yarı kendine gelmesi gerekiyor. Şu anki haliyle aramızdaki tek fark, o maçı sahada izliyor, ben ekran başında.

duygularımı bir kenara bırakarak söylüyorum ki bu takımın karşısında kimse duramaz. şampiyonlar ligi kupasının bir ucundan tuttuk, o kupa bizim sayılır.
Tuttuğunuz sap şampiyonlar ligi kupasının sapı olmayabilir bi kontrol edin :d

Tuttuğunuz sap şampiyonlar ligi kupasının sapı olmayabilir bi kontrol edin :d
bizim takıma imrendiğini biliyorum. kıskanma.

Barış Alper denen sığır oyunda yok resmen. İkinci yarı kendine gelmesi gerekiyor. Şu anki haliyle aramızdaki tek fark, o maçı sahada izliyor, ben ekran başında.
yunus bir kanattan diğer kanata rakip kovalıyor. diğer oyuncularımız da sığırpress yapıyorken bu barış önündeki adamı takip etmiyor. yürüyor sahada. ara transfer döneminde elden çıkartıp yerine iyi bir oyuncu almak gerekiyor.

Geri