Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neyim ben richie richteki irona falan mıkuzene evi toparladım maçı burada izleyebiliriz dedim
şimdi yarım saatte üç oda düzenlemem lazım
konya > bodo diyebiliriz hocamBiz de Konya’ya attık![]()
Biz geçmiştik zaten, o zamanlar güçlülerdi üstelik. Şu an tarihinin en kötü bodo’suna karşı oynuyorlar : dddkonya > bodo diyebiliriz hocam
Tuttuğunuz sap şampiyonlar ligi kupasının sapı olmayabilir bi kontrol edin :dduygularımı bir kenara bırakarak söylüyorum ki bu takımın karşısında kimse duramaz. şampiyonlar ligi kupasının bir ucundan tuttuk, o kupa bizim sayılır.
bizim takıma imrendiğini biliyorum. kıskanma.Tuttuğunuz sap şampiyonlar ligi kupasının sapı olmayabilir bi kontrol edin :d
yunus bir kanattan diğer kanata rakip kovalıyor. diğer oyuncularımız da sığırpress yapıyorken bu barış önündeki adamı takip etmiyor. yürüyor sahada. ara transfer döneminde elden çıkartıp yerine iyi bir oyuncu almak gerekiyor.Barış Alper denen sığır oyunda yok resmen. İkinci yarı kendine gelmesi gerekiyor. Şu anki haliyle aramızdaki tek fark, o maçı sahada izliyor, ben ekran başında.