Galatasaray - Beşiktaş (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
ki 19 numara adamın ayağına vuruyor

Abi 11 kişi 10 kişi kalmış Liverpool maçı sonrası yorgun kalmış Galatasarayı süper oynadık dediğiniz oyuna rağmen yenemiyorsun 1-0 dan 1-1 e kadar size tek kale oynamış Galatasaray.Hakem desen Sergenden çok destekledi Beşiktaşı.
Hâlâ polemik peşindesiniz gidin ip atlayın takla falan atın futbol size göre değil.
3 gün önce size tarihi ayar veren Liverpoola karşı namusunuzu temizledi Galatasaray orda bile maçtan önce biz 8 yedik GS 9 yer inş diye dua etmişsiniz ki en rezili olmaktan kurtulalım düşüncesindesiniz.

Kötü dönem geçiren Liverpool'u yendik diye sevinenler, kötü bir dönemden çıkış yapan Beşiktaş ile berabere kalmayı küçümsüyorlar. Kaldı ki aradaki kadro farkını konuşmaya bile gerek yok ayrıca Liverpool dün de yenildi.

Beşiktaş'ın elindeki imkanlar ile Galatasaray'ın imkanları denk değil ve ligin şu an en istikrarlı oyuncu kadrosuna sahip Galatasaray'ın, Beşiktaş ile berabere kalması doğrudan Beşiktaş'ın zaferidir. Kazansalardı keşke ancak bu bile büyük başarı, Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Ne kötü döneminden bahsediyorsun sen Lefty Allah aşkına ? Siz ne kadar saçmasınız ya karşındaki takım Liverpool Liverpool. Bizim maçtan önce tek mağlubiyeti Crystal Palace. Gol atamadığı 2 maç PSG ve Galatasaray maçları. Bu sene 450 milyon Euro transfere para harcamış adamlar ve kadro değerleri 1.26 milyar Euro . Sen Galatasaray’ın galibiyetini normalleştiremezsin. Sizin 2-1 yendiğiniz Nice geçen sene Avrupa Ligi’nde “0” çekmiş ve bu sene kendi liginde 12.sırada. Sonra Liverpool kötü dönem geçiriyor dimi bırak bu işleri lütfen.
Ve ayrıca dünde yenildi dediğin takım Chelsea , Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Karagümrük değil. Harbiden siz futbol konuşmayın rica ediyorum.
Şu maça Beşiktaş zaferi demen bile ne kadar bilgisiz olduğunu fazlasıyla hissettiriyor kusura bakma. 10 kişi 1-0 geride kalmış bir takım, Singo sakatlanmış, Sanchez atılmış bütün defans tandemi bozulmuş ve 1-0 geride olduğu süreçte topa %77 sahip olmuş pas isabeti %91 ve kalkmış sen hala zaferden söz ediyorsun. Siz bu kafa ile Fenerbahçe ve Beşiktaş olarak daha çok Galatasaray şampiyonluğu izlersiniz.

Görünen o ki bu maçın favorisi Galatasaray çünkü rakip takım analizinde başarılı olabiliyorlar ve Fenerbahçe'nin de son dönem en büyük eksiği, rakibi iyi analiz edemiyor olmaktır.

Beşiktaş da son maçlarda yükselişe geçti ancak Liverpool maçı Galatasaray için büyük moral olacaktır ve derbi maçına da o moral ile çıkacakları için kazanma şansları yüksek. Tabii ki gönlüm Beşiktaş'tan yana ve dilerim bir sürpriz yapabilirler.
Sanmıyorum Galatasaray slsin

@Anna Karenina

Annacığım nerelerdesin? Maç gününüz bugün ve senden henüz yorum gelmemiş.:)
Liverpol maçı beni çok yordu lefty hnm.. izlemedim maçı slkj bahanelere sağınayım iyi ki bi liverpolla oynadık ….. bjk Kocaelispor’la oynayıp gelmiş biz LİVERPOLla………. yorumu sizin vicdanınıza bırakıyorum……

Galatasarayla ilgili olumsuz bir şey olunca 20 sene konuşuyorsunuz
aynı şeyler sizin başınıza gelince gülüyorsunuz
bu durumda biz sizle nasıl futbol konuşalım

Su hareketinden sonra adama gram sevgim kalmadi...
Emirhan sadece temas etse leylek kendini yere atmişti bile...
Üzüntüden Nijerya yolunu tutmuş gidiyordu kabilesine zor tuttuk,yosun öyle demek istememiştir sen yanlış anladın hâlâ seviyor seni diye ikna ettik yosuncum.

Geri