Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Murat Kurum için "İstanbul için bir şanstır" dedi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, AK Parti’nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum için "İstanbul için bir şanstır" dedi.

Bu nasıl başkan ya, utanmaz adam. Sen kocaman sivil toplum örgütünün başkanı adamsın. Siyaset yapamazsın, hiçbir tarafı destekleyen sözler diyemezsin. Etik değil çünkü, aynı şeyi Ekrem için diyemezsin, dememelisin zaten ama hükümete yalakalık yapmak hoş değil.
Bu durum yine Ekrem İmamoğluna yarar. Mutlaka tepkiler gelecektir.

Bu açıklamayla siyasete girdiklerini başkanlık seviyesinde açıklamış oldular. Nasıl olsa her yol mübah bunlar için. Kim bilir ne pazarlıklar dönüyor kapalı kapılar ardında…

Müjdat Gezen bir mektup yazar, olur biter.

Bir spor kulübu başkanının siyasi görüş ve seçenek belirtmesini asla kabul etmiyorum ve kınıyorum. Ülke sporunu bu hale getirenler şimdi bir yerlerine kına yakıyorlardır. Kesin bir çıkarı var ki beyanat yapmış.

galatasarayla ne alakası var ya.

arkanda galatasaray amblemi varken, galatasaray başkanı sıfatıyla konuşuyorken şahsi kanaatine başlatma.

Gayet nazikce başkan adayı sayın Kurum kulübümüzu ziyaret etti teşekkür ediyoruz diyebilirdi demi. Yoo illa yalakalık yapacak veya kıç korkusuna bir yerlere mesaj yollayacak. Ülke karektersizlerle dolu akdkgjkj.

trabzonspor'un şampiyonluğunu kol kola kutlayan bakanlardan tut daha güçlü bir türkiye için "evet" diyen futbolculara kadar spora siyaset 10 yıldır bulaşmış durumda zaten ama benim anımsadığım kadarıyla seçimler için yorum yapan, taraf belli eden kulüp başkanı hiç olmamıştı. fikret orman rte'ye yalakalık yapmıştı ama onu yaptığında adam zaten cumhurbaşkanı'ydı. bir de ünal aysal'ı hatırlıyorum "20 milyon taraftarımız akp'ye oy verdi" falan gibi bi laf etmişti, o da galatasaraylıydı kjdfhj. bunlara siz iyi bilirsiniz kapalı kapılar ardında iş bitirmeyi deyince de kızıyorlar... şaka bi yana bu başka bi seviyede talihsizlik olmuş, galatasaray başkanına yakışmamış. şampiyonluk için yalakalık yapmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, ya kulübün arazi vs. bazı işleri vardır ya da başkanın kendisinin.

stat acildiginda hukumete elestiri tezahurati olmustu 10 senedir stada ulasim duzelmedi
bir suru proje var sekteye ugramamasi gerek
bi yerden baslamak lazim

Murat kurumun aday olması ekram başkan için büyük bir şans demek istemiş bence

bazı ak partliler
bişey yapmazlarsa
kurum kazanır

Bu açıklamayla siyasete girdiklerini başkanlık seviyesinde açıklamış oldular. Nasıl olsa her yol mübah bunlar için. Kim bilir ne pazarlıklar dönüyor kapalı kapılar ardında…

Gs kurulları dinlense neler neler dökülecek ülkeye :)
Neyse söylemeyeyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri