Galatasaray 2024/25 Haberleri

Konu sahibi son olarak 724 gün önce görüldü
Olası transfer haberlerini zaman zaman bu başlık altında paylaşacağım.

Şehir efsanesi oldu ancak görünen o ki bu sene Manchester United'le ciddi bir ticaretimiz olacak.Geçtiğimiz sezon ligde aradığını bulamayan Manu,kadrosunda büyük değişiklik yapma kararı almış.Sofian Amrabat,Casemiro,Brono Fernandes şu an için gündeme alışmış futbolcular.

Ayrıca Rafa Silva için kılıçlar çekilmiş durumda. : )

23c91a7ba919957ed0e82c78628015d5.jpeg

Okan Buruk: "Amrabat ile görüşmedim. Geçen sene görüşmüştüm, son anda Manchester United'a gitti. Önemli bir oyuncu, Avrupa'da fiyatlar uçtu. Kimi sorsanız 20-25-35... Oyuncu fiyatları 2-3 katına çıktı şu anda."

Rafa Silva’ya paramiz yetmiyor sanirim.Alamayacagimiz konusun da aciklama yapilmis.

IMG_0124.png

Okan Buruk: "Amrabat ile görüşmedim. Geçen sene görüşmüştüm, son anda Manchester United'a gitti. Önemli bir oyuncu, Avrupa'da fiyatlar uçtu. Kimi sorsanız 20-25-35... Oyuncu fiyatları 2-3 katına çıktı şu anda."

Rafa Silva’ya paramiz yetmiyor sanirim.Alamayacagimiz konusun da aciklama yapilmis.
Paranız yetmiyor demek, çok üzüldüm.:(

Paranız yetmiyor demek, çok üzüldüm.:(

Uzuldugunuzu bu kadar belli etmenize gerek yok. : )

Avrupa bu yil 15-20 den aciliyor rakamlar.İngiliz ligindekiler ada disina cikmayi pek istemiyor sanirim.Dybala iki takiminda gundeminde Jose’den oturu Fener’e daha yakin gibi.

Uzuldugunuzu bu kadar belli etmenize gerek yok. : )

Avrupa bu yil 15-20 den aciliyor rakamlar.İngiliz ligindekiler ada disina cikmayi pek istemiyor sanirim.Dybala iki takiminda gundeminde Jose’den oturu Fener’e daha yakin gibi.
Bizim ayarımızda bir takım olabilmeniz için güçlü transferler gerekiyor, başarılar dilerim.:)

Muslera,Bisakka,Sanchez,Abdulkerim,Köhn
Torreira,Sabitzer,Antony Griezmann,Baris,Icardi.Soyle bir 11 ligin icinden gecerdi.

Bisakka ve Sabitzer soylentileri basladi.

Maldivler de yakmistir o yaglari ustad.Kundeye getirirlerse kamyon carpmis,ustunden tir gecmis bir Neymar reklam icin is yapmaz mi?

Dusunsene Afrika da kara kara bebelerin sirtinda GS gormasi Arkasinda J.Neymar yazisi. : )
Kürtler için de 12 Numara Drogba kırmızı formaya alternatif olur makul.

Reklam için alınır da Neymar yıllık 5m e oynamaz. 5 ten fazla da verilmez.

Bir tas ile bir kac kus pesindeyiz.Yani Manu ya da Munih’ten bir sekilde fayda saglayacagiz gibi.

IMG_0146.jpeg

Gece Dursun baskandan metazori aldigimiz havadis,hakikat oluyor.İlkay adim adim GS’a geliyor.

IMG_0148.png

Gece Dursun baskandan metazori aldigimiz havadis,hakikat oluyor.İlkay adim adim GS’a geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 99388
Hangi şampiyonluk?:) 25. şampiyonluk mu?

acun-ilicali-canli-yayinda-yapti-yapacagini-ali-15668533_546_m.jpg

Galatasaray iddiaya göre Ronaldo'ya 1+1 sözleşme teklifi yapmış ancak Ronaldo 3 yıllık sözleşme istemiş ve anlaşabilirlerse gelecekmiş.

Gerek yok Barış Alperimiz var.
Fenerbahçe ile rekabet edemeyeceğinizi anlayınca bence bu yola başvurdunuz. Ücrette anlaşma sağlanmış ancak kontrat süresi konusunda uzlaşma henüz sağlanamamış. Gelirse iyi olur, biz de karşımızda sağlam rakip görmek istiyoruz.:) Parma'ya 2-0 yenilmiş bir Galatasaray bizi üzer.:(

Fenerbahçe ile rekabet edemeyeceğinizi anlayınca bence bu yola başvurdunuz. Ücrette anlaşma sağlanmış ancak kontrat süresi konusunda uzlaşma henüz sağlanamamış. Gelirse iyi olur, biz de karşımızda sağlam rakip görmek istiyoruz.:) Parma'ya 2-0 yenilmiş bir Galatasaray bizi üzer.:(
Ronaldo mu sağlam? Euro 2024 te tel tel döküldü.

İstemezuk Kerem Aktürkoğlumuz var bizim.

Ayrıca hazırlık maçı, resmi maçta Luganodan 3 yemedik en azından :d

Ronaldo mu sağlam? Euro 2024 te tel tel döküldü.

İstemezuk Kerem Aktürkoğlumuz var bizim.

Ayrıca hazırlık maçı, resmi maçta Luganodan 3 yemedik en azından :d
Şampiyonlar Ligi elemelerini geçelim de arada olur öyle kazalar.:) Parma'dan 2 gol yemektense Lugano'yu tercih ederim.:)

Geri