GabrieL

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoOne

Ortak noktamiz hakkinda cok konustuk bu aralar; sinavlar :D Akil fiskiriyor adamdan, kiskaniyorum bu huyunu sürekli yüksek not aliyor :pForumda sessiz sakin gibi durur ama muhabbet etmeye baslayinca eglenceli, komik bi o kadarda muhabbet guzel bi insandir :)
Yüregi güzeldir, hüzünlü bi yani vardir, pek belli etmek istemesede (:
Durusunu begeniyorum.
Degerlisin :)

Çok sevdiğim dostumdur çok dostu olduğundan sıraya girmem gerektiğini hissettiriyor.
İlk başlarda ne gülerdik ya..
Şuanlık işi yogun olduğu için çok yoruluyor.
Geyiğini özledim be.
Neden çok konuştuklarım artık sen gibi sonradan hiç konuşmaz ki..
Seviliyordun sen nice sohbetlere diyeyim :cici:

NoOne Evet bende Arkadaşlara katılıyorum, bu yaşta bukadar birikim helal olsun, çok çalışkan çok azimli karier açısından önü açık :)
İyiki tanımışım dediğim biridir seviliyorsun Serkancım .)

GabrieL
Seni taniyali çok uzun zaman olmadı ama sanki uzun yıllar tanıyorum hissine kapıldığım birisin. Birçok ortak yanımız var. Sessiz, kendi halinde birisin genelde ama değer verdigin kişilere gayet eğlenceli, nese saçan birisin. Kisiligini ve duruşunu çok begendigim birisin. Çalışkan, hoş sohbet, hayat dolusun.
Seni tanidigima hiç pisman değilim, iyi ki tanidim seni. Seninle konuşmak iyi geliyor moralim bozukken, canım sıkkınken. Asla insanı sikmaz, her konuda yardımcı olmaya çalışır. Çok temiz yureklidir. Arada alıngan olmasan seni sevdiğimi değer verdiğimi biliyorsun; bi daha öyle sözler duymak istemiyorum.

Hayatın boyunca hep mutlu ol, tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle çokça seviliyorsun...

Son olarak şiir yazmayı birakma (;

* Serkan oldukça iyi kalpli ve bir o kadar da naif :)

* Başarılı çekimleri var , işini biliyor adam.

* Vaktiyle iyi bir dayak atacaktım da olmadı :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri