Gelecek gerçekden varmı ya Türkiyede.Herşeyin okadar değişmesi gerekiyor ki.En başta eğitim gerçekden liseyi bitirdikden sonra bir daha azap çeker gibi ygs lys ye calısmak , aldığımız dıplomo notunun hiçbir değerinin olmaması,kazandım diyelim iyi yerlere gidememe.İkinci şey birçok kişinin torpil yok deyip polıslık sınavlarında sınav sorularının verilmesi (normalde böle bişey yok aslında).Bana Osmanlıdaki duraklama ve yıkılış sürecini hatırlatıyor aslında.Okullardaki eğitim desen eğitim değilde salla basını al maaşını diye tabır var cok doğru (Dersahnelerı kaldıracaklar bide adam gibi eğitim verse kaldırsında okul eğitimmi veriyor ya ) Ygs Şifre olayı zaten fiyasko (yine adamın varsa kralsın) Ve kimsede ne bilim farkında değil.Gerçekden ya TÜRKİYE YIKILIS SÜRECİNE GİRİYOR VE YABANCILARIN İSTEDİGİ OLUYORSA.KARISIKLIKLAR CATISMALAR ADALET VE BICOK DALDA ADALETSIZLIKLER.ALLAH sonumuzu hayretsin ^^ayrıca alay etmekden cok biraz düşünmek lazım ne oldum ne olacağım sorusuna cevap aramamız lazım UYAN TÜRKİYE ^^