futbolun keyif vermeyen bir spor olması

Konu sahibi son olarak 3533 gün önce görüldü
amacı gol atılması olup da birçok kez gol dahi atılmadan biten ve insanların bilmem kaç metre kare alanda 90 dakika boyunca topun dönmesini izlediği oyun olmasından kaynaklıdır.

[YOUTUBE]wocCYL2MczA[/YOUTUBE]
aslında buradan bakarsak

ben bir keresinde oynamıştım çok keyifliyfidi :torpu:

Kalitesiz futbol keyif vermiyo

bknz: Türk futbolu

beyzbol, amerikan veya avustralyan futbolu dururken futboldan hoşlanmak cidden enteresan bi olay. ben de bi zamanlar sizin gibiydim, aydınlandım arkadaşlar.

Basketbol, Moto GP, Formula 1 gibi heyecan verici sporlar varken; Futbol özellikle de Türkiye'de keyif vermiyor. İtalya'da da keyif vermiyor.

- İngilizler de Futboldan keyif almıyorlar. Haftasonu çarşıya, pazara gitmek gibi. Saat 3 te maça git, 5 te maçtan çıkıp Bar'a git. Keyife bak :)

zenginler oynuyor fakirler izliyor

Futbolun keyif vermediğini düşünen erkek büyük ihtimalle futbol oynamaya çalışmış ve başarılı olamayıp dışlanmış biridir. Futbol oynayıp dışlanmayan insan çünkü bu sporun hayranı oluyor.

Onları da anlamak lazım tabi. Yetenekleri yok ve millet dışlıyor kıskanıyolar fesatlık işte sonrada futbol zevk vermiyor demeye başlıyolar.

Kim diyo onu ya ben izlerken keyif alıyorum.
Ha tüm sporlar içinde ki en ilkel spor dali dersen anlarım.

Futbolsuz hayat olmaz. Vodafone Arena bittiğinde bekleriz bi kere bile olsun:)

Rakıyı sek içersen çarpar. Rakıyı su ile içersen adamı bül bül yapar.

Futbolda öyledir izliyorsan yanında arkadaşların olsun, sevgilin olsun daha güzel geçer zaman anlamazsın.

Geri