Futbolcuyu bu forumda kim istiyor kim istemiyor?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Futbolcuyu bu forumda kim istiyor kim istemiyor?

futbolcudan bikanlar vede bikmayanlar

siz istiyorsanız bu forumdan giderim:lls::lls:

ya sen içlendin mi bizee oyyy gadasını aldığım gel bakim sen anlat hele kim uf yaptı sana :anla:

Ben istiyorum istemeyen karşısında kapı gibi beni bulur raad ol sen şamar manyağı yaparım onları alnını karışlarım adamın öbürsü gün gelip paçana yapışırlar affet patron diye ağlarlar dizinin dibinde

Bunu boyle bir konu acmadan once yazsaydin anlardim.
Ama yok suan anlayamam sizi. s

[YOUTUBE]VXUk59R-X7c[/YOUTUBE]

Blöf yapiyo kesin gidemez bu forumdan

Saatteki konu açma hızın ne kadar? :cici:

Bençe böyle küçük şeylere kırılma malisin. Sonuçta sen istediyin için buradasın insanların ne dediyini takma boşver. Sen olmasan forum ole bilir çanlilik katıyor sun

Her şeyden önce böyle bir başlık açmanıza gerek yoktu. Çünkü burada özgür iradesi ile isteyen yeralma hakkına sahiptir. Sevmeleri, sevmemeleri bir ölçü olarak almayınız. Alay eden üç beş kişi de sizi caydırmamalı.Konularınız aktif olduğu için ve kankasını(bu kelimeyi hiç sevmem) güldürme malzemesi olarak görüyorsa bu onun problemidir, siz üzülmeyin. Herkesin kendisini ifade tarzı başkadır. Kişiler üzerinden eğlenmeyi ilkokulda bırakmak daha doğrusu olsa da var işte üç beş çocuk.
Siz olmasanız burası da aktifliğini kaybeder.

Tek bir konunuzu şikayet etmiştim(bir devlet kuracak olsanız bayrağı ne olurdu?). Hala bu konuya karşıyım. Devlet kurmayı laf salatalarına geyik amaçlı karıştırmayı şehitlere haksızlık olarak gördüğüm için. Tabi bu benim bakış açım.

Gerçekleri söyleyeyim sana, forumun genel kitlesi için konularının muhtevası basit kalıyor, buradaki popülasyona hitap edecek seviyede ve kalitede değil, "evde terlik giyer misiniz" diye bir konu açarsan bir nevi bizlerin aklıyla alay etmiş olursun.

Her şeye alaycı yaklaşanları ben de hiç sevmem, ama senin için durum farklı alay edilecek fırsat veriyorsun sonra insanlar alaya aldığı için bu sebeple onları insan olmamakla suçlayamazsın buna müsaade etmeyecek olan sensin.

Rahatsız olduğun bir ortamda isen o ortamdaki kişilere bana saygı duyun demen bir şeyi değiştirmez ya oradan uzaklaşırsın ya sınırlarını çizer ve saygı duyulacak şekilde davranırsın ya da rahatsız olduğun bir yerde durmak istiyorsan eleştrileri göğüslersin.

Buraya eglenmeye geliyoruz kah gülüyoruz kah sinirleniyoruz kardesim.Bırak kim ne düşünürse düşünsün sen gittigin yoldan donme elestiriler genellikle nedir bunuda bilmelisin eğer erişilemeyecek bir noktada isen elestirirler bakarlar hic takmıyorsun küfür etmeye baslarlar yok oda olmadı dalga gecmeye calısırlar bunlar hep seni yıldırmak bıraktırmak icindir.Bir yolda yürüyorsan hic bir zaman saga sola sarkmıyacaksın bırak kimnederse desin sen git yolunda bir bakacaksın onlarda bir zaman gelecek senle yürümeye baslamıslar.
Yok hic olmadı bir müddet ara ver sonra tekrar geri gel.Konu acma bir bak bakalım neler olacak su forumda adamın 15 20 tane actıgı konu yok 2,500 askın konu acan adamla ask atıyor.Buradan yoneticilerede sitemim olsun bari yazdım.
Bu kadar konu acmıs bir adamı sürekli konularıda okunuyor forumda iyi kotü yorumları yapılıyor tanınan biri forumun bir rengi foruma renk katan biri hareket katıyor konuları ile özel üye katogorisinde halen niye değerlendirilmiyor anlam vermekde buna zorluk cektigimide soylemek işterim.
Hic gelmeyipde halen özel üye olan insanlar var yada burda heryerde ben
i ozel üye yapın diye bagıran en sonunda yapılanlarıda gordü bu gozler.

Geri