Futbolcular Bacak Kıllarını Neden Alırlar?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Futbolcuların bacak kıllarını alma sebebi nedir?

bende bilmiyom ki :T:

Kas ağrılarına sebep oluyormuş herhalde,

Hızı engelliyorlarmış :D

Vucuda alinan protein kil koklerini besliyor buda kas gelisimine engel oldugunu biliyorum

Daha estetik bi goruntu yakalamak icin tabiki:hö: ahsgshkdjs

Tekmelik yapışır olum o kıllarla oynanır mı :m

atletler de aldırır hızı keser babalar :))))

Daha seksi olmak icin :p
Basketciler de aliyor, en iyisini yapiyorlar :D

Epilasyona ihtiyaçları vardır o yüzden olabilir :D

Neyse ki koşarken belli olmuyor :p
Hızla alakalı bir olay diye duymuştum ama yanılmışta olabilirim.

Kil kokleri derinin altindaki yag tabakasindadir. Dolayisiyla ne kas gelisimini engeller ne de kaslardaki proteinleri emer. Killarin alinmasi bence ya kas gorunumunun estetik olmasi icindir ya da saklanmalarda vs. surulen kremlerin deriye daha hizli nufus etmesidir.
Dusunun, bakimli erkeklerin cogu gogus killarini da aliyorlar, Futbolcular da dahil buna. Bu adamlar maclardan hemen sonra ve gol attiktan sonra forma cikariyorlar. Kil dolu bir gogus mu gostermek isterler, ayna gibi parlayan ve tum kaslarin belirgin bir sekilde goruldugu gogus mu gostermek ister? Hadi gogusleri forma cikarttiklari icin aliyorlar diyelim. E adam o formayi cikaracak, gogusleri falan ayna gibi, bacaklari orman gibi.
Sizce de komik olmaz mi?
Hayal ettim de gol sevinci dahi yasayamam o komik goruntu nedeniyle.

Belki adamlar kılsız seviyor :T:

hayta bey kıl kökleri derinin altındaki yağ tabakasında olabilir ama tırnak ve saçlarımız gibi vücut kıllarımızda keratin denilen proteinimsi bir maddeden üretilir. yani kılların kıl köklerinden çıkıp uzayabilmesi için proteine ihtiyaç vardır. ben de diğer arkadaşlar gibi kas gelişimini engellediğinden sebep diyorum.

Kıllar kas gelişimini yüzde 8 etkiliyormuş. Bundan dolayı alınması gerekiyormuş.

neden almasın ki.bak ben futbolcu değilim göğüs kıllarımı aldırıyorum.hayır ılık falan değilim.üzerime nutella döküp yalatıyorum

atletizm yaparken alırdık ama herkes alıyor diye alırdık, ılıklıkla barzoluk arasında ki ince çizgide kalırdık hep :D :aeg:

Geri