Futbolcu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sonra yonetim isini yapmiyor dersiniz ne haliniz varsa gorun be aaa yetti artik aksgsjs
Futbolcu bey kendi konunuza yazmayin lutfen, yasak oldugu icin silmek zorunda kaliyorum. Guzel seyler de yazmissiniz, uzgunum ama :aeg:

sizin gibi saygısızlık yapmadım yapmayaçağım herkesin görüşüne saygınız yok ne yazık kı bir çoğunuza yazıklar olsun herkese yinede tşkler

reisten alıntılar

mathi ye inat burda kalsın

Forumu her ziyaretimde; dikkatimi çeken bir konusu mutlaka oluyor. Konu açan üye iyi üyedir. Forumsalın lokomotiflerinden. Bir broveyi hak ediyor.

Erdoğan dan bile daha çok sahip çıkıyor partiye :D kendi halinde paylasimci arkadaş fikirlerimiz uyusmasada severim kendisini iyidir

ay hemşerimmiş :mrslkm:

Bende engelli olan kullanıcılardan bir tanesi.

Sanırım forumda en sıkıntılı insanlardan birisi benim en ufak şeyde insanlara takıp sürekli laf sokarak bezdirebiliyorum ama kendi halinde sürekli konu açan bi adama kafayı takacak kadar da sıkıntılı değilim sanırım. Şöyle bir dönüp bakın adam 2000 küsur konu açmış o konular sayesinde dönen geyiğin haddi hesabı yok saçma sapan belki ama forumu ayakta tutan konular kendisinin absürt konuları. İnsan niye böyle birisinden rahatsız olur ki? En fazla konuya girip okumazsın.

Şahsen ben adamın açtığı konulardaki mesajları okurken eğleniyorum.

Yakıyorsun Futbolcu kardeşim;

[YOUTUBE]8hkmuTvkp_s[/YOUTUBE]

Kişisel herhangi bir problemim yok. Bu kadar tepki almasına rağmen kendi çizgisinden hiç ödün vermiyor. Cizgisi olan insanları takdir ederim. Bu çizgi kimine doğru kimine yanlış gelir. Bana yanlış geliyor. Fakat elestirim bu değil. Tartışmalarda veya diyaloglarda karsindaki insanın ne yazdığını anlaman gerekiyor, ne bakış acisiyla söylediğini tartip ona göre cevaplaman gerekiyor ki cevap tam yerini bulsun. Bu konuda eksiklik gözlemledim.

bored-at-work-istock-522865580.jpg

vjNEBm.jpg

vjNEBp.jpg

XP3vzj.jpg

happy-guy.jpg

Ya bak o kadar yüklenirlerdi
Bir sey demezdi.
Actigi konular mantik disi olsa da bazi bazi,sanki burada olup oraya buraya post resim vb atan cok mantikli hareketler sergiliomus gibi deeeeee onu elestirip duranlar,neyin derdindesiniz??

Ama Emre nin klonu saniyorum yine de ne yalan sölim simdi.

sizin gibi saygısızlık yapmadım yapmayaçağım herkesin görüşüne saygınız yok ne yazık kı bir çoğunuza yazıklar olsun herkese yinede tşkler

reisten alıntılar

mathi ye inat burda kalsın

hala aynı düşünüyorum hemşerim benim be özlettin kendini yine de teşekkürler

Forumun efsane azaları listesi'nde kendine yer etmiş olması hususunda mutabakata varmak isterim.​
Açtığı harikamsı şaheser konu ve anketlerle, yıllarca foruma devinim kazandırmış ve ve de azaların beyin fırtınası yapmasına sebebiyet vermiştir.​
İşte efendilik, işte emekçilik, işte Uğur Dündar.​

Sorulari soran adam. konu acar ve ortaliktan kaybolur. katkisi buyuk, konu icerigi farketmiyo

Futbolcunun iletisim tarzi cok farkli, yasadigi olaylari bizim gibi yazmaz, laf atmaz, muhabbet etmez, ama anketini acar. Misal bir kafeye gitti, orda kadin odedi hesabi, hemen bir anket konusu patlatir, hesabi kadin mi oder ? erkek mi oder ?. Yanindan yesil gozlu kiz gecti, yesil gozlu mu siyah gozlu kiz mi ? bunun gibi sayisizca anketi vardir bakacak olursak.
Meslegi futbolculuk mu bilmiyorum ama forumda Anketor masterini yapmis bir uye.

ne sağcı ne solcu, futbolcu o futbolcu.

yazdiklarina aynen katiliyorum :d hem kendisinin uye sozlugu vardi aslinda

Geri