Futbolcu

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Forumun Adnan Oktar'ı. İslami bilgilerin yanı sıra, kediciklerivari olan konularda açıyor.

Ne sağcıyız ne solcu futbolcuyuz futbolcu.

Açtığı konulara bayılıyorum.

Çoğu konularına denk geldim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cohen'i andırıyor bana.
Akpli galiba.
Haber başlıklarına kişisel değerlendirmelerini katarak objektifliğin dışına çıkmasıyla fark ettim.

En kısa sürede banlanmasını temenni eder, huzurlu bir gün geçiririz umarım.

Uyuşturucu etkisi yapan üye , yürüyen meth
cam sil içip ölmek istememize sebep olan kişi...

ama kendisine ilginç bir şekilde kızamıyorum , hani böle arkadaş ortamında senelerdir beberuhi rolünü üstlenen, herhangibi aktiviteyi berbat eden , arkadaşının kız arkadaşı yanındayken gaf yaparak aralarını bozdukdan sonra "ne dedim ben ya" diye üzülen , acil bir durumda lazım olup arandığında telefonu açmayıp
iş işten geçtikten günler sonra "abi duymamışım ya" diğen tiplere benzetiyorum onu.

Hani böle bir aksiyon filmi izleriz başroldeki karakter tam infilak edicek bir yerden sivilleri dışarı çıkarır da böle etrafta patlamalar eşliğinde koridordan kaçarlar hani , sonra biri geride abuk subuk bişi unuttu diye geri dönüp kahramının vijdanını ziktikten sonra geri dönmesine neden olup ölümüne sebep olurda seyirci binlerce küfür eder ya , öyle biri işte.

Konu açmasa bir zararı olmucak sanırım , 2 adım ötemizde can çekişen bir bireye yardım eli uzatamamanın burukluğuyla giriyoruz foruma.

Tamam ya ben de herkesin bu kadar acımasız olacağını tahmin etmedim Özür dilerim

Bence bilerek böyle davranıyor. Kadınlar hakkında yaptığı yorumlardan sonra baya bir sinirliyim kendisine. Kadınları köle olarak görmek nedir yahu? Sorsan görmüyoruz der ama yorumunu yaptı. Açtığı konuları da geçtim. Kadınları köle olarak gördü. Bu benim için nefret sebebidir. Kimseye böyle yorumlar yapmadım ama Kusura bakma. Kadın köle değildir.

Bu kadarini haketmemistir heralde. Uzuldum adina.

Arkadaşlar,
Futbolcu arkadaşımızın gerek açtığı konularla, gerek yaptığı bazı yorumlarıyla ben de dahil olmak üzere dikkatlerimizi çekip antipati duymamıza neden olmuş, hatta nefretimizi bile kazanmış olmasını anlıyorum. Kendisini hunharca linç etme arzusuyla yanıp tutuşuyoruz. Hoş Futbolcunun da bize bayıldığı falan yok ancak forum ortamında ne yapmış olursa olsun kendisi adına açılmış bir konu, bizlere kendisine hakaret edebilme özgürlüğü tanımamaktadır. Kendisiyle ilgili kişisel sorunlarımızı direkt olarak diyalog kurup çözebilir, diyalog kurmada sorun yaşıyorsak, mesajları ve konuları hakkındaki şikayetlerimizi yönetime rapor olarak göndermenizi rica ederim.

Yönetimin raporlarla ilgili kararlarını bütün iyi niyetiyle ulaşabileceği en doğru sonuca ulaşmayı hedefleyerek, birbiriyle istişare ederek verdiği konusunda sizleri temin ederim. Konu bir müddet kapalı kalmakla birlikte, eğer Futbolcu silinmesini isterse de silinebilir.

Bu açıklamayı Futbolcu nezdinde benzer her konu için baz almanızı ayrıca rica eder saygılarımı sunarım :hi:

forumun efsanelerinden. hani bazı konular vardır, böyle çok mutluyken filan konuya baktığınızda önce şaşırırsınız, sonra moraliniz gider, sonra gözleriniz kanar. filan.. işte Futbolcu'nun açtığı konular da böyle değil, tam tersi. açtığı konularla gün boyu yorulan gözlerimize fer geliyor. içimize huzur doluyor diyebilirim. iyi ki var, iyi ki bizimle.. :D

Beni irkalamayan bir uye,
Iktidarsevici,
Mukemmel Turkcesiyle gonulleri fetheden biri.

sizin gibi saygısızlık yapmadım yapmayaçağım herkesin görüşüne saygınız yok ne yazık kı bir çoğunuza yazıklar olsun herkese yinede tşkler

adam futbolcu olm ne anlasın dil anlatımdan yüklenmeyin hemşerime

Kişinin kendi sozlugune yazmasi yasak ama bence artik yasaklar kalksin :liv:

eyv bizden agaaaa alıntı yapma ama silerler bide senin konundayız sen yazma sana yüklenen olursa ben burdayım

Geri