Futbol Sevmeyen Erkek

Konu sahibi son olarak 3935 gün önce görüldü
Gerçekten güldürdünüz ya.
Siz ve saçma kalıplarınız...

Ne futbol erkeklere özgü ne de tek spor futbol.
Holigan derecesinde olanlardan hoşlanmıyorum.

Herkesin farklı farklı hobisi var ve saçma sapan konuşmayın. Adam belki haz almıyordur adam belki basketboldan kat kat zevk alıyodur. Bkz. ben. O yüzden kimsenin görüşüne karışamazsınız. Ve kimseyi futbol sevmiyor diye gündüz kuşağıcı ilan edemezsiniz.

Bu arada futbol sevmeyenleri 2 dkda gay ilan edenleri de tebrik ediyorum. Çok zekisiniz.

Şampiyonlar ligi finali varken,doktorlar dizisini izleyen kişilerden oluşur. Nedir yaa .DD Adam belki nba finallerini izliyordur ??

Eşi ile iyi ilgilenen, bira göbeği olmayan, bebelerinin rızkını iddaa bayilerinde yemeyen erkektir. Muhtemel boks ya da basketbol izleyicisidir. Kız olsam evlenirdim. xD

Shark : bira göbeği olmayan, bebelerinin rızkını iddaa bayilerinde yemeyen erkektir. :D Çok doğru.

birbirlerini döven insanların yaptığı sporlar daha ceznedici geliyor bana amaç var hedef var rakibi dövüyosun izleyenede dövenede haz veriyo

Futbol daha çok "sevdirilir". "Öğrenilmiş fanatizm" diyoruz biz buna. Çocuk, futbolun kutsandığı bir topluma doğar. Etrafında rol model olarak gördüğü tüm erkekler (onlar da öncekilerden öğrenmişti.) futbol maçı gördüğünde salya akitmakta, taraftarı olduğu takım kazandığında titreyerek orgazm çığlıkları atmaktadırlar. Minik oğlan, bu ritüeli erkek olmakla özdeşleştirir. Kız olmanın sozde asagilayiciligindan utanan bazi minik kızlar da, erkeklige oykunerek takım desteklemeye başlayabilir. Futbol sevmek tercih değildir. Din gibi. İdeoloji gibi. Tornadan geçersiniz. Yontulanlar futbolsever olur. Yontulamayanlar climax!

Geri