Futbol sahalarında ender görülen gol :)

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
yanlis karar golun iptal edilmesi gerekiyodu

Aşağıdaki durumlarda kaleci topu el(ler)i ile kontrol etmiş sayılır:

Topun kaleciden geri dönmesi veya kalecinin kurtarış yapması haricinde, topu iki eli arasında veya eli ile herhangi bir yüzey arasında (örn. zemin, kendi vücudu, vs.) tutarsa veya ellerinin veya kollarının herhangi bir kısmıyla topa dokunursa

Uzanmış açık eli ile topu tutarsa

Topu yerde ziplatırken veya havaya attığında

Bir kaleci el(ler)i ile topa sahip olduğunda, rakip bir oyuncu kendisiyle mücadele edemez.

Kadın Futbolunda kurallar bizdeki gibi değil. Bu nedenle yorum yazamayız. Onların kendi dünyası var.

buz gibi gol.
oynayın devam.

kaleciye müdahale olmadığı sürece kafayla elinden top alabilirsiniz
kaleciye şarj yok.

Yanlışı savunmalarıyla ünlü takım zaten. Şaşırmamak lazım.

buz gibi gol.
oynayın devam.

kaleciye müdahale olmadığı sürece kafayla elinden top alabilirsiniz
kaleciye şarj yok.
kaleci topu sektirirken topu havaya atip degaj dikerken dokunamazsin kalecinin onunde bile duramazsin

Screenshot_2023-11-21-13-31-27-93_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg

bu cirkeflik sadece bjkde olur.
yersen, şuradaki amacı saçını oksattiirmak

Zaten orada çirkeflikten kastı yanlışın savunulması. Yoksa o pozisyon bizde yok dememişlerdir.

Bizde böyle pozisyon oldu. Bizim futbolcuya sarı kart çıktı misal. Samimiyet önemli tabii :p

Bizde böyle pozisyon oldu. Bizim futbolcuya sarı kart çıktı misal. Samimiyet önemli tabii :p

Dunya kupasi,sampiyonlar ligi cok onemli bir turnuva olur,bu firsatciligin anlam kazanacagi bir sey olurda,bu sekilde bir gol atarsin.Ve attigin o golun bir degeri olur da,siradan bir lig macinda bunlara tevessul etmeye mana veremiyorim ben.

Ancak @ibadeath agabeyin dedigi gibi tinerci kafasiyla bu golleri atiyor olabilirler. : )

Dunya kupasi,sampiyonlar ligi cok onemli bir turnuva olur,bu firsatciligin anlam kazanacagi bir sey olurda,bu sekilde bir gol atarsin.Ve attigin o golun bir degeri olur da,siradan bir lig macinda bunlara tevessul etmeye mana veremiyorim ben.

Ancak @ibadeath agabeyin dedigi gibi tinerci kafasiyla bu golleri atiyor olabilirler. : )
Yahu o camia deprem zamanı herkes depremzedelere üzülürken puan sildirmenin derdine düşmüşlerdi. Beni şaşırtmıyor. Bünyelere işlemiş haksızlık.

Yahu o camia deprem zamanı herkes depremzedelere üzülürken puan sildirmenin derdine düşmüşlerdi. Beni şaşırtmıyor. Bünyelere işlemiş haksızlık.

Evet o donem baskanlarina dilenci denmeye baslamisti.Biz sampiyon olunca Ozbek "Al ulan al 3 mu,6 mu kac istiyorsun al" diyip Galatasaray'lilarin ne kadar yuce gonullu oldugunu gostermisti.

Vallahi ben sizin takima uzuluyorum @angie bunlar sampiyon olamiyor,iki macta sizi yenip celme takiyorlar. : ))

Evet o donem baskanlarina dilenci denmeye baslamisti.Biz sampiyon olunca Ozbek "Al ulan al 3 mu,6 mu kac istiyorsun al" diyip Galatasaray'lilarin ne kadar yuce gonullu oldugunu gostermisti.

Vallahi ben sizin takima uzuluyorum @angie bunlar sampiyon olamiyor,iki macta sizi yenip celme takiyorlar. : ))
Sağlık olsun. Bu sene hazirla mesaleleri :p

Geri