-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşağıdaki durumlarda kaleci topu el(ler)i ile kontrol etmiş sayılır:
Topun kaleciden geri dönmesi veya kalecinin kurtarış yapması haricinde, topu iki eli arasında veya eli ile herhangi bir yüzey arasında (örn. zemin, kendi vücudu, vs.) tutarsa veya ellerinin veya kollarının herhangi bir kısmıyla topa dokunursa
Uzanmış açık eli ile topu tutarsa
Topu yerde ziplatırken veya havaya attığında
Bir kaleci el(ler)i ile topa sahip olduğunda, rakip bir oyuncu kendisiyle mücadele edemez.
sonuçta kalecinin elinde top bana göre de iptal edilmesi lazım ama neye göre verildiyanlis karar golun iptal edilmesi gerekiyodu
hakem tinerci o zamanBuna sadece Türkiye'de tinerciler gol der
kaleci topu sektirirken topu havaya atip degaj dikerken dokunamazsin kalecinin onunde bile duramazsinbuz gibi gol.
oynayın devam.
kaleciye müdahale olmadığı sürece kafayla elinden top alabilirsiniz
kaleciye şarj yok.
Ekli dosyayı görüntüle 89104
bu cirkeflik sadece bjkde olur.
yersen, şuradaki amacı saçını oksattiirmak
Bizde böyle pozisyon oldu. Bizim futbolcuya sarı kart çıktı misal. Samimiyet önemli tabii :p
Yahu o camia deprem zamanı herkes depremzedelere üzülürken puan sildirmenin derdine düşmüşlerdi. Beni şaşırtmıyor. Bünyelere işlemiş haksızlık.Dunya kupasi,sampiyonlar ligi cok onemli bir turnuva olur,bu firsatciligin anlam kazanacagi bir sey olurda,bu sekilde bir gol atarsin.Ve attigin o golun bir degeri olur da,siradan bir lig macinda bunlara tevessul etmeye mana veremiyorim ben.
Ancak @ibadeath agabeyin dedigi gibi tinerci kafasiyla bu golleri atiyor olabilirler. : )
Yahu o camia deprem zamanı herkes depremzedelere üzülürken puan sildirmenin derdine düşmüşlerdi. Beni şaşırtmıyor. Bünyelere işlemiş haksızlık.
Sağlık olsun. Bu sene hazirla mesaleleri :pEvet o donem baskanlarina dilenci denmeye baslamisti.Biz sampiyon olunca Ozbek "Al ulan al 3 mu,6 mu kac istiyorsun al" diyip Galatasaray'lilarin ne kadar yuce gonullu oldugunu gostermisti.
Vallahi ben sizin takima uzuluyorum @angie bunlar sampiyon olamiyor,iki macta sizi yenip celme takiyorlar. : ))
Sağlık olsun. Bu sene hazirla mesaleleri :p