Soru C Futbol oynamak günah mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
futbol oynamak günah mıdır? sonuçta islam dinine göre erkeklerin de vücutlarında görünmemesi gereken yerleri var. örneğin dizden yukarısı görünmemeli. dolayısıyla zaten kısa şortlarla oynanan bu sporda futbolcuların da maç esnasında kıçı başı açıldığını düşünürsek? Futbolcu mococo canım.

bayan plaj voleybolu izlemesi ne kadar zevkli olsa da o da günah. Spor adı altında erotik şov yapılıyor.
Çok seviyorum ben.

Oynamak mi?IZlemek mi?
Hangisi?Karar ver leavemealone cum.

Kutsal değerlerimizle dalga geçiyorlar şu an
Kutsal değerimiz: Futbolcu

Bence Top olmak gunah gensler.

İnançlı futbolcular uzun şort giysinler. (O zaman da adı Şort olmaz, middle olur). Futbol oynarken faul yapmak ta tabiiki günah. Yazık değilmi adamın ekmek teknesine tekme atmak.

İzleyici açısından "ne niyetle baktığı" önemli. Hatun bir kişi maç izlerken erkeklerin bacaklarını izliyorsa, tabii ki günaha girer. Ama maç'ı takip ediyorsa sorun yok. (Joe Black'in izlediği Plaj Voleybolundaki hatunlar da hep kaslı maslı. Bence bir şeye benzemiyorlar. Adamın zevkini kaçırıyorlar.)

asıl Futbolcu ne diyecek bu işe? ben onu merak ediyorum.

Cevap yazsam savaş çıkıyor . Forumun müftüleri fetva versin

[color="ındigo"]futbol oynamak günah mıdır? Sonuçta islam dinine göre erkeklerin de vücutlarında görünmemesi gereken yerleri var. örneğin dizden yukarısı görünmemeli. Dolayısıyla zaten kısa şortlarla oynanan bu sporda futbolcuların da maç esnasında kıçı başı açıldığını düşünürsek? [mentıon=14703]futbolcu[/mentıon] mococo canım.[/color]

her şeyi usulunce yaparsan neden günah olsun ne güzel söylüyor dizden yukarısı görünurse günah onu bilen kişi içlik giyer öyle çıkar sahaya

Futbolcuyu yedirmeyiz herkes ayağını denk alsın

Hoca Modric.

Geri