Fulya Ozturk

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Son zamanda dikkatimi ceken korkusuz Adanali gazeteci, program sunmada ne kadar kotuyse, savas muhabirliginde o kadar iyi ve korkusuz. O her yerde.. Turkiyenin Olaf Koens'i.

son zamanlarda sosyal medyada övüldüğü mesajlar gözüme çarpıyordu. tabii günümüzde bu alanda iyi örnekler olmadığından iyi sayılıyor. şu sıralar 32. gün programı izliyorum. savaş muhabiri görmek isteyen açıp baksın. mithat bereket nasıl bir saha çalışması yapmışsa şu an bile bazı şeylere ışık tutuyor.

Cumhurbaşkanı ile arası iyi diye kız hep linç yiyor. Ben beğeniyorum. Duygusal da bir kız, nahif.

Cesur fedakar ve öğrenmeye açık ayrıca dürüst seviyorum ben işimi güzel yapıyor

savaş ve afet muhabiri adana aksanını yansıtıyor
ilk zamanlarını bilirim
özel haberler şefliğine kadar yükseldi
program sunumunda sınıfta kalıyor malesef

öğlen gazze şeridinde canlı yayında roketler yakınlarına düştü sıcak çatışmalar çıktı
nefes kesen bir yayın izlettirdiler kameraman halil kahramanla beraber
çok tehlikeli işler yapıyorlar

ramazan aylarında da pazara gönderiyolar kızcağızı, fiyatları kontrol etsin diye. "teyzecim ellerinden öperim, domatesi kaça aldın" diye bağırıyor sağır nenelere

oturduğumuz yerden sahadaki emeğini yok sayıp eleştirmek ne kadar doğru bilemiyorum da gündüz kuşağı şov hareketlerini azaltması gerekiyor.

Bana biraz etkileşim kasıyor gibi geldi tv izlemiyorum orda ne diyor bilmiyorum ama bugün x’de sürekli 4 haneli bir numaradan arandığı yazıyordu o numarayı kaydedip altına da İsrail yazmış gibi geldi

Fulya Ozturk bence isini meselegini cok güzel yapiyor​

nerde verilmesi gereken bir haber varsa hemen haberi orda veriyor
bence CNN TÜRKÜN en iyi sahadaki haber muhabiri
azarbaycan ukrayna rusya israil filistin suriye irak
depremler gabar petrolu pkk ypg gibi terörleri
daha saymakla bitmez butür haberleri dünyaya duyuran haber muhabiri
sillahli gücümüzün gücünü dünyaya gösteren muhabirimiz

benci milli muhabirimiz

Objektif olmanız dileği ile.

Bulsa bulsa W etkileyici bulurdu zaten.
Bi de Sezen falan

Geri