Full WYSIWYG Editörü chrome eklentisi

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Merhaba arkadaşlar bu belirttiğim eklenti chorome 'unda uzantılar kısmında ekli olan biri bana upload edebilir mi? Chrome'u güncelledim ve eklenti uçtu gitti :@ chrome storede de bulamadım kaldırmışlar sırf bu yüzden chrome kullanamıyorum lütfen o eklenti elinde olan bana upload edebilir mi dünden beri kafayı yemek üzereyim :icon_yillarcaezildi

Arantir hayır paşam İE ve Mozilla dışındaki tarayıcılarda mesaj yazma kısmında altta gösterdiğim buton yok dolayısı ile eklenti ile bu eksiklik giderilebiliyor.Bende yıllardır Chorome kullandığım için başka tarayıcı kullanmyı istemiyordum 3 gündür bayağı bir yoğun şekilde araştırıyorum dediğim eklentiyi

Yani Full WYSIWYG Editörü chrome eklentisi 'ni

Ama sorun benden kaynaklı değilmiş Chrome bu eklentiyi tamamen kaldırtmış ve Chrome'u 29 bilmem kaç sürümünden sonra güncellersen uygulamayı otomatik olarak siliyor bende o yüzden açmıştım konuyu elinde olan varsa upload edebilir mi diye ama eklentiyi manuel de yükleyince aktif olmuyor tamamen iptal etmiş Chrome geliştiricileri bu eklentiyi o yüzden bende Mecbur döndüm Mozilla'ya

Bu eklenti şu işe yarıyor bbcodeları görmiyosun rahatlıkla mesaj düzenlebiliyosun ve kopyala yapıştır falan yapabiliyosun.

switchmode.gif

Geri