Fuarlara giden insanların ortak özellikleri

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aşırı kalabalık ve ses seviyor olmaları yüksek ihtimal.

Fuarın niteliğine göre yeni ürünler görmek veya piyasa bilgisi almak olabilir.

Fuarın niteliği, içeriği önemli, seviyorum bana hitab ediyorsa gezmeyi.
Ses mi duymuyorum bile:)

Cocukken İzmir Fuarina cok gitmisimdir. Eskiden yazları Cem Yılmaz, Nejat Uygur, Yılmaz Erdoğan geliyordu acik hava tiyatrosuna o zaman aldigim keyif bambaskaydi. Fuardaki Lunaparkada cok gitmisimdir. Eylül’e dogru arabalar felanda geliyordu gidip geziyorduk..

Hey gidi gunler :)

Çok kalabalık oluyor. Çok fazla kalabalık ortamları tercih etmedigim için gidemiyorum, gitmek istemiyorum. Kafası kaldıran gidiyordur görüşündeyim.

Bilen ile bilmeyen bir olur mu?

Erotik fuarin yaninda burdaki neydi o konu??? Şey argo ve müstehcen konusu, günahsiz melek kalir.

Eski fuarlar, yani çocukluğumdaki, bulunmaz bir nimet gibiydi. Belirli bir aralıkta sürer, eğlence, panayır gibi olurdu. Gelecek yıl olacak fuarı hep dört gözle bekletirdi.
Günümüzdeki fuarlar genellikle belirli alanlara yönelik olduğu için ilgilisi gidiyor. Kitap fuarları buna istisna. Memlekette bu kadar çok kitap okuyan kişi olduğuna inanmıyorum çünkü. Gösteriş büyük kısmı. Haricinde birçok fuarı severim, gidip görmek, bilgilenmek güzel bir şey. Ortamdaki her şey beni etkileyebilecek birer ayrıntı gibi gelir.
Fuarlara gidenlerin ortak özelliği, nefes alıyor olmak olabilir :]

• Beğen
Tepkiler: X
Geri