Frozen 2

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Frozen 2’dan Tanıtım Fragmanı ve Afiş Yayınlandı

frozen-2-filmloverss.jpg

Dünya genelinde 1.27 milyar dolar hasılata ulaşarak tüm zamanların en başarılı animasyon filmleri arasına girmeyi başaran Frozen’ın devam filminden tanıtım fragmanı ve afiş yayınlandı. Frozen 2, 22 Kasım’da vizyona girecek.

Walt Disney Animation Studios tarafından hazırlanan Frozen, 2013 yılında vizyona girdiğinde sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanmış ve gişede 1.27 milyar dolar hasılata ulaşarak son yılların en başarılı animasyon filmleri arasına girmişti. Film aynı zamanda En İyi Animasyon Film ve En İyi Şarkı Oscarları’nı da kazanınca devam filmi kaçınılmaz oldu.

Yapımına 2015 yılında başlanan devam filmi, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Anna ve Elsa’nın masalsı öyküsünü anlatmaya devam edecek Frozen 2 için tanıtım çalışmalarına başlayan Disney, filmden tanıtım fragmanı ve afiş yayınladı.

Frozen 2, 22 Kasım 2019’da Vizyona Girecek

frozen-2-2-filmloverss.jpg

Oscar ödüllü yönetmenler Chris Buck ve Jennifer Lee’nin imzasını taşıyan filmin seslendirme kadrosunda Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad ve Evan Rachel Wood gibi isimler yer alıyor. Filmin müziklerini ise Frozen ve Coco ile Oscar ödülleri kazanan Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez hazırlıyor.

İlk filmin gişede yakaladığı büyük başarıyı göz önüne alarak bu yılın en iddialı filmlerinden biri olduğunu söyleyebileceğimiz Frozen 2, 22 Kasım 2019’da vizyona girecek.

[YOUTUBE]0aYLhLXwU6o[/YOUTUBE]

frozen-2-afis.jpg

https://www.filmloverss.com/frozen-2-dan-tanitim-fragmani-ve-afis-yayinlandi/

Dünya genelinde 1.27 milyar dolar hasılat

İnanılmaz rakam gerçekten,ilk filmi izlememiş olmam da ayrı bir eksiklik.merak ettim en kısa zamanda ilkini izleyeyim.

Gelsin de izleyelim animasyon filmleri kalp ben

İlkini Konyadayken sinemada izlemistim. Koskoca salonda biz ve bir cift vardi sadece. Konyalilar animasyon sevmiyor sanirim.

ilk film gayet mutlu sonla bitmişti, ne hikaye yazabilirler ki yani üzerine. inş güzelim animasyonu aksiyon filmine çevirmezler ki fragmandan öyle bi tat aldım.

Frozen 2’dan Yeni Fragman Yayınlandı

Dünya genelinde 1.27 milyar dolar hasılata ulaşarak tüm zamanların en başarılı animasyon filmleri arasına girmeyi başaran Frozen’ın devam filminden yeni fragman yayınlandı. Frozen 2, 22 Kasım’da vizyona girecek.

Walt Disney Animation Studios tarafından hazırlanan Frozen, 2013 yılında vizyona girdiğinde sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanmış ve gişede 1.27 milyar dolar hasılata ulaşarak son yılların en başarılı animasyon filmleri arasına girmişti. Film aynı zamanda En İyi Animasyon Film ve En İyi Şarkı Oscarları’nı da kazanınca devam filmi kaçınılmaz oldu.

Yapımına 2015 yılında başlanan devam filmi, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Anna ve Elsa’nın masalsı öyküsünü anlatmaya devam edecek Frozen 2 için tanıtım çalışmalarına hız veren Disney, filmden ilk uzun soluklu fragmanı yayınladı. Yayınlanan bu yeni fragman, devam filminde Elsa’nın özel güçlerinin kaynağını bulmak için bir maceraya atılacağını gösteriyor.

Frozen 2, 22 Kasım 2019’da Vizyona Girecek

frozen-2-2-filmloverss.jpg

Oscar ödüllü yönetmenler Chris Buck ve Jennifer Lee’nin imzasını taşıyan filmin seslendirme kadrosunda Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad ve Evan Rachel Wood gibi isimler yer alıyor. Filmin müziklerini ise Frozen ve Coco ile Oscar ödülleri kazanan Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez hazırlıyor.

[YOUTUBE]Zi4LMpSDccc[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/frozen-2-dan-yeni-fragman-yayinlandi/

Frozen 2, Disney’i 2019’un Gişe Rekortmeni Yaptı

Elsa ve Anna kardeşlerin hikayesini devam ettiren Frozen 2, Disney‘i bir yılda 10 milyar dolar gişe hasılatına ulaşan ilk stüdyo yaptı.

frozen2-disney-hasilat-rekoru-1-1024x576.jpg

Disney‘in Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff ve Josh Gad‘ın rol aldığı devam filmi Frozen 2, 3. haftasında Kuzey Amerika’da elde ettiği 337.5 milyon dolarlık hasılatla Aladdin (353 milyon dolar) ile Joker’in (332 milyon dolar) arasında yer aldı. Yapım aynı zamanda 21 günde dünya çapında elde ettiği 1,25 milyar dolarlık gişe hasılatı ile Disney’in yıllık hasılatını 9,20 milyar dolara çıkardı.

Aslan Kral‘ı yıllar sonra yeniden beyaz perdeye getirmesiyle daha Temmuz ayında kendi yıllık küresel hasılat rekorunu egale eden (2016 – 7.6 milyar dolar) Disney; sadece Captain Marvel ve Avengers: Endgame ile 3.9 milyar dolarlık gelire ulaştı. Aladdin’le 1,05 milyar dolar, Aslan Kral’la 1,65 milyar dolar, Oyuncak Hikayesi 4’le 1,07 milyar dolar kazanan Disney‘in 20 Aralık‘ta vizyona girecek Star Wars: The Rise of Skywalker‘la 500 milyon dolar daha kazanması bekleniyor. Disney‘in gişe rakamları, bünyesine dahil ettiği 20th Century Fox yapımlarıyla 12 milyar dolara ulaşıyor.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/frozen-2-disneyi-2019un-gise-rekortmeni-yapti

Frozen 2’den Tarihi Rekor!

Elsa ve Anna‘nın yeni macerasını anlatan devam filmi Frozen 2, tüm zamanların en yüksek gişe hasılatını elde eden animasyon filmi oldu.

frozen2-gise-rekoru-2-1024x687.jpg

Altın Küre‘de En İyi Animasyon Film Ödülü‘nü “Missing Link”e kaptıran Frozen 2, gişe rekoru kırarak animasyon filmler listesinin tepesine yerleşti. Variety‘deki verilere göre; 1.281 milyar dolarlık Frozen‘ı geride bırakarak dünya genelinde 1.324 milyar dolar hasılata erişen Frozen 2, Avengers: Endgame ve The Lion King‘den sonra 2019‘un 3. büyük filmi de oldu. Kasım‘da, ayın en yüksek rakamlarına erişen animasyon rekorunu da kıran Frozen 2, açılış haftasonu hasılatıyla “yaz dönemi dışında 3’lü rakamlara ulaşan ilk animasyon yapım” olma ünvanını da elde etti.

Tüm bu sonuçlarla, ilk yapımından daha başarılı olan nadir devam filmleri arasındaki yerini de alan Frozen 2‘yi Jennifer Lee ve Chris Buck yönetirken, Anna ve Elsa‘yı da yine Idina Menzel ve Kristen Bell seslendirdi.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/frozen-2den-tarihi-rekor

Geri