mak res
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen cevapla çık konu zaten sen soruacak değil mi mesaj atarkanmak res yılda 3 soru hakkın var.............
başlığı okuduğum an hey şşit fıstık çiki çiki demeye başladımajjqhhjgfhjdsf
Ekli dosyayı görüntüle 108717
tamam kızma ya şaka yaptım.................... ben bilgisayar kullanmayı bilmiyorum ki, bilsem... elimde hala 3310 var snake oynuyorum.. tavsiye ederim....sen cevapla çık konu zaten sen soruacak değil mi mesaj atarkan
çık gitti şurada akşam akşamtamam kızma ya şaka yaptım.................... ben bilgisayar kullanmayı bilmiyorum ki, bilsem... elimde hala 3310 var snake oynuyorum.. tavsiye ederim....
iyi sahurlar![]()
sen şimdi aynısı yap çünkü rapordımtamam........-ağlayarak yatağına koşar-
fotoğraf eklemiş ondan dolayı jakshdhkral şunu nasıl anladın da cevapladın helal olsun
normalde soruyu anlayıp cevaplarız
bunda tam tersini taşadık
fotoğrafa ben de baktım ama bir şey anlamadım :dddfotoğraf eklemiş ondan dolayı jakshdh
bunu bende yaparım yoksa tamirci mi gitmesi lazmı mıkasaya bağlı hd audio diye bir soket var onu anakarta bağlaman lazım @mak res
Sizin yapabileceğiniz gibi bir şey değil o. Muhtemelen paylaştığım resimdeki gibi bir jakı, anakartın üzerinde pek de bulamayacağınız bir yerde konumlanmış sokete takmanız gerekir. Bir teknik servise gidiverin 5 dakkada yaparlar.
![]()