Fringe

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3307 gün önce görüldü
Bu aralar deli gibi izlediğim yabancı dizidir. Bilim kurgu konuları anlatılmaktadır.

Bir günde 10 bölüm izleyerek mallık yaptığım bir dizi. Sindire sindire izlemek varken heyecandan bir bölüm bir bölüm derken kısa sürede bitti. Böyle bir dizi bir daha gelmez, izlemeyen varsa bir an önce hiç düşünmeden başlasın..

Bu tarz, heyecanlı, karakter yapısı oturmuş bir dizi varsa önerilere açığım :) Bu aralar izleyebileceğim güzel bir dizi bulamadım..

bittiğinde sevgilim tarafından terk edilmiş gibi üzüldüm.
arada sırada aklıma gelir işte eski sevgili gibi surat astırır.
beni kendine en çok bağlayan diziydi sanırım.
yine cumartesi olsa yeni bölüm malum ortamlara düşse, öğlen 12 ye doğru çeviri gelse de akşama kadar 2 defa izlesek...

ilk bölümlerdeki bilimsellik yerini hayal gücüne bırakmaya başladığı an her bölümün sonunda "la bi ziktirin gidin olm ya" dedirten dizi. özellikle birçok hayvan dnasının birleştirip yeni bi yaratık yapıldığı bölümde baya baya kahkaha atmıştım, her bölümün bir önceki bölümden bağımsız olması da kafalarda birçok soru işareti bırakmıyor değil. bu arada astridi esmeraya benzeten bi tek ben miyim. :D

sonunda bishop olivia ve peter ölüyo

abi dizinin en karizmatik adamı charlieyi öldürdü adamlar, onun o tahrik edici boğuk sesinin eksikliği çok belli oluyo. : (((

Bazı yerlerinde uff baydı dediğim yine de son sezona kadar sabrettiğim dizi.

İlginiz varsa bu tarz konulara kaçırmayın yoksa bayar.
Bu dizinin bende yarattığı en garip durum başrol oyuncularına duyduğum ayrı bir sempati muhteşem karakterler başarılı oldukça.

Geri