Frenleriniz ne durumda?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
TUTMUYOR
Frenleriniz tutmuyor! Hatta bir fren sisteminiz yok bile denilebilir. Kimi zaman çılgın, kimi zaman da saldırgan tavırlarınızla insanların biraz çekindiği biri olma yolunda gidiyorsunuz. Sözünü sakınmayan biri olmak olumlu bir özellik olabilir ama kimi zaman bu konuda durmayı bilmediğiniz için kendinizi ya da başkalarını zor duruma sokuyorsunuz. Her durumda karşınızdakini sınıyorsunuz. Sanki şunu der gibisiniz: "Beni sevmek kolay değil!" Peki ya siz, siz sevebiliyor musunuz?

seviyorum tabii :/ yalan bu test çözmeyin asdfdgh

ÇOK SIKI
Fren sisteminiz aşırı sıkı. Bu durum kendiniz için olduğu kadar başkaları için de geçerli. Başka bir deyişle kendinize uyguladığınız sıkı denetim sisteminden çevrenizdekiler de paylarını alıyorlar. Bunun zemininde yatan şeyse hata yapma korkusu. Bu korku o denli yoğun ki çevrenizdeki her şeyi kontrol altında tutmak istiyorsunuz. Elinizden gelse kaderi de kontrol altına alacaksınız! Zaman zaman gölgenizle bile kavga etmenizin nedeni bu...

Hadi yine iyiyim. :/

AŞIRI ÜST DÜZEY FRENE SAHİPSİNİZ

Fren pedalına köklediğiniz yetmezmiş gibi, bir de el frenini çekmişsiniz, ön sağ tekerin önüne de taş koymuşsunuz, maşallah bu devirde böylesi fren, müstesna.

* * *

Çok doru.

El freni ve ayak freni gayet iyi çalışıyor sıkıntı yok hafifçe dokunup duruyorum

Ben isteyince sorunsuz duruyor.

bu ne arkadaş
sor sor bitmiyor

Başliği gorunce aklina ilk arabasi gelmeyen evcilik de oynuyordur...

Neyse benim frenler mükemmel çikti:

Frenleriniz normal, hatta mükemmel... Bu kendinizi denetlerken, kendinizle kavgalı olmamak anlamına geldiği gibi, başkalarını frenlerken de yumuşak olduğunuz anlamına geliyor. Duygu ve mantık dengesini kurmadaki başarınızı buna borçlusunuz. Nerede nasıl duracağınızı çok iyi biliyorsunuz. En korktuğunuz şey zayıflık. Bunun yanı sıra sevilmek zaafınız olduğu için yine dengeyi kuruyor ve sert, zalim olmadan bir güç abidesi olmayı başarıyorsunuz.

oturdum ve cevapladım .p
mükemmelmiş

Geri