French Bebekler

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
15.09.2017 itibariyle 3 bebeğim dünyaya geldi .)
Maaleef sezeryan oldu benim ufaklık, 3 yavrudan siyah olanı 2. gün sabah öldü, muhtemelen anne dışladı. Diğer ikisi şimdilik gayet iyi, geceleri uyutmuyorlar o kadar .p

vay boklular vayyy yerim ben onlari :) ayirmazsin ins anneden Serkan.

Ay nasıl tatlılar, nasıl minnaklar ya. Hayırlı olsun. Sen mi bakacaksın bunlara? Bakacak zamanın oluyor mu ki?

Niye disladi siyah olani niye öldü ya. Gebertirim o anayi öyle ana mi olur. :liv:
Hic yavru kopek gormedim, cok minnaklar maşallah inşallah saglikla büyürler.

Niye disladi siyah olani niye öldü ya. Gebertirim o anayi öyle ana mi olur. :liv:
Hic yavru kopek gormedim, cok minnaklar maşallah inşallah saglikla büyürler.

Bir kaç ihtimal var; ya bakamayacağını düşündü üçüne birden, ya zayıf olduğunu hissetti ya da bazen renk olayına takılıyor anneler, kendi renginden olmayan yavruyu dışlayabiliyor. Gece hep kontrol ettim, sabah bir baktım ölmüş. Bunun gibi şeyler işte, neyse artık yapacak bir şey yok. Diğerleri sağlıkla büyür inşallah :)

Minnoşlar ya. Çok aşırı tatlılar,minnaklar,takipteyim.s

Bir kaç ihtimal var; ya bakamayacağını düşündü üçüne birden, ya zayıf olduğunu hissetti ya da bazen renk olayına takılıyor anneler, kendi renginden olmayan yavruyu dışlayabiliyor. Gece hep kontrol ettim, sabah bir baktım ölmüş. Bunun gibi şeyler işte, neyse artık yapacak bir şey yok. Diğerleri sağlıkla büyür inşallah :)
Yavru bi de hissediyor mu yoksa emzirmedi diye mi oldu? Siz besleyemez miydiniz. :msm:
Neyse cidden üzüldüm yavruya bu şekilde ölmesi kotu yani ama dediğim gibi inşallah diğerleri saglikla buyur kendi yavrulari olur. :cici:

Yavru bi de hissediyor mu yoksa emzirmedi diye mi oldu? Siz besleyemez miydiniz. :msm:
Neyse cidden üzüldüm yavruya bu şekilde ölmesi kotu yani ama dediğim gibi inşallah diğerleri saglikla buyur kendi yavrulari olur. :cici:

3-4 saat içinde oldu zaten, davranışlarında da bir farklılık yoktu, takviye var evde ama anne sütü içmeleri gerekiyor. Takip ediyorum şu an, bakalım artık

zJ28GO.jpg

Yaaaa.. Tipe bak yaa.. Burna baaakkk.. :dyg: Çok tatlılar maşallah.. Uyuma zaten Serkan, ne uyucan, mıncıklayarak sev bu sıpaları.. Tipini yerim yaaa.. Şu güzelliğe bak.. Fare gibiler ponçikler.. :ks::svg:

Siyah olan ... :sulugoz:

ısırarak seviyorum, sakat bırakıcam heralde :pp

Sakat bırakmadan sev şu çocukları.. :p Maya'nın da yavruları olsa keşke ama tükkanı kapattı bizimkisi, çok özendim çok kıskandım şuan.. :liv: Ben de istiyorum minnak minnak fare gibi yavrular.. :msm:

Sakat bırakmadan sev şu çocukları.. :p Maya'nın da yavruları olsa keşke ama tükkanı kapattı bizimkisi, çok özendim çok kıskandım şuan.. :liv: Ben de istiyorum minnak minnak fare gibi yavrular.. :msm:

işten eve koşarak gidiyorum, kendi çocuğum olsa bu kadar şey yapmam heralde asdasd

Geri