Aze
Altın Üye
onurcan beat eklemeyi beceremedim telefondan ama tüm çaba ve hevesine karşın destek tracke yaptım kardeşim. respect atarsan sevinirim...
(nefesim kesildi vallahi, biz türkülerden devam)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
onurcan beat eklemeyi beceremedim telefondan ama tüm çaba ve hevesine karşın destek tracke yaptım kardeşim. respect atarsan sevinirim...

aaa ben de severim bak muzlu.SENSİN 3-5 Okey yancısı demeni beklerdim ama neyse muzlu oralet buyrun ben bayılırımda.
Seni dinleyeyim dedim. Allah affetsin aklıma neden bu geldiyseonurcan beat eklemeyi beceremedim telefondan ama tüm çaba ve hevesine karşın destek tracke yaptım kardeşim. respect atarsan sevinirim...
Seni dinleyeyim dedim. Allah affetsin aklıma neden bu geldiyse
alıntı yaptıkları için senin şarkı orada duruyo :dahahah dinleyebildin mi...
tongaya düştük, size zahmet bir kaldırsak mı. ben rap kariyerimi çıkıp çıkabileceğim en uç nokta olan bu zirvede bırakmak istiyorum...alıntı yaptıkları için senin şarkı orada duruyo :d
çok güzel kaldırmak istiyosan kaldıralım ama biz beğendiktongaya düştük, size zahmet bir kaldırsak mı. ben rap kariyerimi çıkıp çıkabileceğim en uç nokta olan bu zirvede bırakmak istiyorum...
ben size sazlı söz türküler söyleyeyim. rap'i üsdatlara bırakayım...çok güzel kaldırmak istiyosan kaldıralım ama biz beğendik
Alıntılanan mesajda vardı ordan dinledimahahah dinleyebildin mi...